2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بر میگرده ولی ای کاش برنگرده. اولش خوووووب بعدش ضرر

میشه برا منم بگی کی نامزدی میکنم چن وقته ذگ تو چ ماهی ؟؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
ضرر یعنی چی؟برگرده یعنی قبولش نکنم؟

اینو از حس ششم بهت نمیگم. از تجربه میگم که صد درصد محکم تره. اگ رابطه دوس دختر دوس پسریه به هیچ کس وابسته نشه . همشون بلا اسثسناء یه غم برات میزارن. هرکسی رفته دوباره برگشته ولی یچیزایی پیش میاد که میگیم ای کاش نمیومدی ک این چیزا سرم نیاد

اینو از حس ششم بهت نمیگم. از تجربه میگم که صد درصد محکم تره. اگ رابطه دوس دختر دوس پسریه به هیچ کس و ...

مال منم بگو 

قبول میشم؟

دوستم داره بهم فکر میکنه؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اینو از حس ششم بهت نمیگم. از تجربه میگم که صد درصد محکم تره. اگ رابطه دوس دختر دوس پسریه به هیچ کس و ...

قصدمون ازدواج بود ولی نمیدونم بعد ۶سال یهو چیشو بهش یهو گفت‌نمیتونم ادامه بدم خودش اسرار به داشت برای ازدواج 

قصدمون ازدواج بود ولی نمیدونم بعد ۶سال یهو چیشو بهش یهو گفت‌نمیتونم ادامه بدم خودش اسرار به داشت برا ...

آتو ازت نداره؟ ببخشید رابطه ای نداشتی که واسه ازدواج دردسر بشه واست؟ عکس لختی چیزی دستش نداری؟

2790
2778
2791
2779
2792