2777
2789

خونه بابام 😐😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کلاس زبان میومدم سر ایستگاه اتوبوس ،،،

همه چی ازونجا شروع شد

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
عالی 😂😂😂👌🏻👌🏻

😂🤷‍♀️

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

خونه بابام😅🤣رفته بودیم اتاق حرف بزنیم حالا خودش کلی سوال کرد واینا نوبت من شد ک مثلا اگه شرطی دارم بگم یا سوالی وخلاصه همون سوالات اشنایی .گفت خب میشنوم منم گفتم اهل سفر هستی 🤣🤣🤣یعنییی هیچی نپرسیدم راجع ب مشخصاتش.از بس عشق سفرم همش بفکرشم😅🤣تا الان تعریفش میکنه ومیخندیم چقد تباه بودم 🤣