2777
2789

چه مهارت هایی باید داشته باشه؟هروقت باهاشحرف میزدین میخندید؟شمارو میشناخت؟

بچه من روزی یه بار به سختی تو عالم خودش میخنده منو در طول روز هروقت حوصله داشته باشه یکی دوبار نگاه میکنه اسباب بازی هاش هم همینطور کلا توجهش خیلی کمه نگرانم بچه اولمه نمیدونم عادیه یا نه 

هنوز انگار تو هپروته خیلی دست و پا میزنه و نق میزنه و بیقرازه

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو ماهگی گردن میگیرن حدودا. بازی کنی میخندن. قان و قون میکنن. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خنده معنا دار باید کم کم داشته باشه صداش کن و حرکات مختلف انجام بده با خنده ادا بازی کن ببین به چی حساسه که بخنده مثلا تکرار صامت خخخخخخخ ججججج ششششش یا حرکات صورت

توجهش رو با صدا و نور  و حرکت جلب کن اسباب بازی صدا دار جابجا کن از چپ صورت به راست و برعکس بالا پایی و نور دار و حرکت چرخشی دست ببین نگاه میکنه؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خنده معنا دار باید کم کم داشته باشه صداش کن و حرکات مختلف انجام بده با خنده ادا بازی کن ببین به چی ح ...

خنده معناددار نداره هرازگاهی اسباب بازیاش و ما رو نگاه و دنبال میکنه نه همیشه

چرا پس بچه های دوماهه دیگه اینقد دقت میکنن و هم هرو نگاه میکنن؟

دقت و نگاه میکنن ولی انتظار نداشته باش بخنده برات یت اسباب بازیاشو نشون میدی ازت بگیره و فلان اون الان هیچی نمیدونه تازه بچه دوماهه همش نق نقو ن میتونه خوب بخوابه بچه من که تا سه ماهگی کولیک داشت 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

سلام واکسن دوماهگی رو که بزنی ازت یه سری سوال ها میپرسن تا ببینن توانایی هاش چقدره یه برگه هم میدن که توانایی های بچه دوماهه و کارایی که انجام میده توش نوشته

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بچه منم ۵۰ روزشه همینطوره طبیعیه. موقع شیرخوردن زیاد نگاهم می‌کنه . گردن شو بالا میاره  .بعضی ...

دختره یا پسر؟نه برای من موقع شیرخوردنم نگاه نمیکنه فقط در روز صبح ها که تازه بیدار میشه حس میکنم یکم نگاه میکنه و دست و پا میزنه برام