2789
عنوان

ورزش

46 بازدید | 4 پست

سلام من ۴۵ کیلو بودم متاسفانه یهو چاق شدم و الان ۵۵ ،۵۶ کیلو ام میخوام‌دوباره برگردم به رژیم و ورزش ولی حس ورزش ندارم روزی یک ساعت حلقه کافیه واسه لاغری شکم و پهلو ؟جز حلقه به هیچ ورزش دیگ ای علاقه ندارم حتی پیاده روی فقط حلقه زدن و دوس دارم واسه شروع یک ساعت خوبه ؟قدیما یک ساعت یا نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه میزدم عادی شده برام الان دو ساعت ام بهم بگن بزن میزنم ولی حداقل چقد بزنم خوبه و نتیجه میده کالری سوزیش ام خیلی بالاس 

زیاده یک ساعت به کمرت فشار میاد

من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.

آره از بی تحرکی خیلی بهتره

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زیاده یک ساعت به کمرت فشار میاد

نع چون زیاد میزنم عادی شده برام وقتی میزنم هیچی حس نمیکنم خیلی راحتم با اینک خیلی سنگینه یعنی اوایل برام سنگین بود و نهایت ۱۵ مین میزدم ولی الان یک ساعت ۴۵ مین اینا میزنم بیشتر از نیم ساعت میزنم عادیه برام میخواستم نظراتتون بدونم