2777
2789
عنوان

شغل مناسب نوجوون

137 بازدید | 9 پست

بچها من پسرم افسردگی داره و کم کم داره خودشو به فنا میده زیادم اهل درس نیست که بگم کل روزشو درس میخونه ورزشم میکنه ،در کل وقت آزاد زیاد داره  امسال میره یازدم ولی باتوجه ب شرایطش حس میکنم باید سرش گرمه یه کاری بشه تا بتونه ازین شرایط سخت روحی که داره عبور کنه و خودشم دوست داره درگیر کار باشه حالاباتوجه به اینا به نظرتون شغل آزاد مثلا مغازه داری براش خوبه اگه خوبه چه مغازه ای ؟

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهرتون بزرگه یا کوچیک ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

مکانیکی و تاسیساتی و درکل کارهای فنی

یا بازار پیش یه آدم سرشناس شاگردی کنه

یا ببینه هدفش چیه مثلا اگه دوست داده رستوران برای خودش داشته باشه بره گارسون بشه یا صندوق دار یا چمیدونم از این شغلا که بعدا تجربش زیاد شد کار خودشو راه بندازه

بشین با حوصله باهاش صحبت کن.ببین علایقش تو چه زمینه ای هست

کامپیوتر و نرم افزار ، فنی ، فروش ، .....‌‌.

حتما باهاش صحبت کن.الان سن خوبیه که یه شاخه رو در نظر بگیره و آموزش ببینه و توش ماهر بشه.

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بشین با حوصله باهاش صحبت کن.ببین علایقش تو چه زمینه ای هست کامپیوتر و نرم افزار ، فنی ، فروش ، .... ...

تقریبا به کارای کامپوتر علاقه داره ولی چون حال روحیش فعلا زیاد خوب نیست نمیتونه اموزش ببینه 

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔