بچها من پسرم افسردگی داره و کم کم داره خودشو به فنا میده زیادم اهل درس نیست که بگم کل روزشو درس میخونه ورزشم میکنه ،در کل وقت آزاد زیاد داره امسال میره یازدم ولی باتوجه ب شرایطش حس میکنم باید سرش گرمه یه کاری بشه تا بتونه ازین شرایط سخت روحی که داره عبور کنه و خودشم دوست داره درگیر کار باشه حالاباتوجه به اینا به نظرتون شغل آزاد مثلا مغازه داری براش خوبه اگه خوبه چه مغازه ای ؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
یا ببینه هدفش چیه مثلا اگه دوست داده رستوران برای خودش داشته باشه بره گارسون بشه یا صندوق دار یا چمیدونم از این شغلا که بعدا تجربش زیاد شد کار خودشو راه بندازه