2777
2789

چند کالری میخوردید روزانه؟ تو چند وقت چند کیلو؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

۱۲۰۰

ماهی۴کیلو تقریبا

از۷۲شدم ۵۷

البته الان۶۰ام دو کیلو اضافه کردم بعد ازسه سال

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

من سال ۹۸ چند ماه بعد زایمان شروع به کالری شماری با اپلیکیشن مانکن کردم از ۸۶ کیلو توی ۶ ماه رسیدم به ۶۹ کیلو 

من ۱۲۰۰-۱۴۰۰ کالری در روز مصرف می کردم

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲۰۰ ماهی۴کیلو تقریبا از۷۲شدم ۵۷ البته الان۶۰ام دو کیلو اضافه کردم بعد ازسه سال

خوشبحالت دمت گرم واقعا 

تو چند وقت تونستی به وزن 57 برسی؟ 

فقط کالری شماری میکردی؟ ورزش اینا هیچی؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
من سال ۹۸ چند ماه بعد زایمان شروع به کالری شماری با اپلیکیشن مانکن کردم از ۸۶ کیلو توی ۶ ماه رسیدم ب ...

چقدر خوب

هیچ ورزشی نداشتین؟ 

من یه هفته هست تقریباً شروع کردم ، تو این یه هفته تقریباً 2 کیلو کم کردم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

خوشبحالت دمت گرم واقعا  تو چند وقت تونستی به وزن 57 برسی؟  فقط کالری شماری میکردی؟ ورزش ...

فدات توام استارت بزن خیلیم خوبه اذیت نمیشی

من یادمه از خرداد تا شهریور تقریبا ب این وزن رسیدم . حرف سه سال پیش

ولی میرقصیدم تو خونه اکثر اوقات .پیاده روی ام میرفتم گاهی

سالم خوری میکردم مثلا روغن و قنذ و برنج و نون کم میخوردم .قندفقط خرما و عسل

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من یه هفته هست تقریباً شروع کردم ، تو این یه هفته تقریباً 2 کیلو کم کردم

چند کالری میخوری روزانه؟ 

چقدر خوب هیچ ورزشی نداشتین؟ 

اون موقع دخترم ۷ ماهش بود بغلش میکردم روزی نیمساعت با آهنگ شاد دهه ۶۰ دی جی مجتبی می رقصیدیم در همین حد

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
چقدر خوب هیچ ورزشی نداشتین؟ 

اگه مایلی وزن کم کنی فستینگ رو هم مطالعه کن.

وزنت را در ۲۰ ضرب کن و ۲۰۰ تا ازش کم کن این میشه کالری که باید مصرف کنی، توی فستینگ از ۸ شب تا ۱۲ روز بعد می تونی چای، قهوه، دمنوش و آب مصرف کنی و ساعت ۱۲ تا ۸ هم اون کالری که حساب مردی رو مصرف میکنی

اگه مایلی وزن کم کنی فستینگ رو هم مطالعه کن. وزنت را در ۲۰ ضرب کن و ۲۰۰ تا ازش کم کن این میشه کالری ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی درباره ساعتش درست متوجه نشدم؟❤️

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

میشه یکم بیشتر توضیح بدی درباره ساعتش درست متوجه نشدم؟❤️

برای مثال من وزنم ۷۰ کیلوئه و کالری مجازم میشه ۱۲۰۰ کالری

برای فستینگ از فستینگ ۱۶:۸ استفاده میکنم مثلا ساعت ۸ شب که شامم رو خوردم دیگه تا ظهر فردا چیزی نمیخورم به جز مایعات بدون کالری (چای، قهوه، دمنوش و آب بدون شیرین کننده). ساعت ۱۲ ظهر ناهار میخورم و طی ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب اون ۱۲۰۰ کالری که محاسبه کردیم رو مصرف میکنیم.

برای مثال من وزنم ۷۰ کیلوئه و کالری مجازم میشه ۱۲۰۰ کالری برای فستینگ از فستینگ ۱۶:۸ استفاده میکنم ...

مرسی از توضیحات عزیزم ❤️❤️