ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3764 عنوان ورم یکطرفه بینییی بعده۴ ماه🥲 67 بازدید | 9 پست چرا خوب نمیشه؟بینی گوشتی یطرف بینیم ورم داره نمیره لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_ 1402/06/11 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3764 طبیعیه کلا بینی گوشتی حداقلش اینه بعد یه سال خودشو نشون بده واقعا؟تجربه داشتی عزیزم؟؟اخه چشم اب نمیخوره لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3764 صبر کن تا یکسال ینی خوب میشه؟شما دیدی؟بینی گوشتی بعده یسال واقن تغیر کنه؟ لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
shoshoo عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1251 ینی خوب میشه؟شما دیدی؟بینی گوشتی بعده یسال واقن تغیر کنه؟ بستگی به اندازه و کار دکترتم دارهمن بینیم غضروفی بود تا شش ماه یکطرفش ک اصلا افتاده بود بدجورخود بخود خوب شد
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35399 واقعا؟تجربه داشتی عزیزم؟؟اخه چشم اب نمیخوره خودم تجربه ندارماما تا دلت بخواد اطرافیانم عمل کردن و از عمل بینی کلی چیز میدونم و دیدم
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3764 بستگی به اندازه و کار دکترتم داره من بینیم غضروفی بود تا شش ماه یکطرفش ک اصلا افتاده بود بدجو ... واسه منم همینه افتاده چاق🥲پوستمم ضخیمهنمیدونم امیدوار باشم؟ لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
shoshoo عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1251 واسه منم همینه افتاده چاق🥲 پوستمم ضخیمه نمیدونم امیدوار باشم؟ فعلا کار دیگه ک نمیشه کرد جز صبر
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3764 خودم تجربه ندارم اما تا دلت بخواد اطرافیانم عمل کردن و از عمل بینی کلی چیز میدونم و دیدم بینی گوشتی دیدی اولش نغیر نکرده باشهولی بعده یه سال نشون بده خودشو؟ لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_