2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم ناحیه درد داری اگه دل و کمرت میگیره و ول میکنه یا حالت دلپیچه ایی اره درد زایمانه

از دیشب تا تا صبخ دلپیچه داشتم، از عصر تا حالا پایین کمرم، زیردلم و ناحیه مقعدم درد میگیره ول میشه

من از ظهر دردای نامنظم داشتم تا فردا صبح هر دوساعت یک ساهتی همینجوری میشدم دیگه صبحانه خوردم و رفتم ساک لباسامو  چک کردم و رفتم حموم تقریبا دردام هر نیم ساعت شده بود ک رفتم بیمارستان ساعت ۲ظهر بستری شدم و ۴ونیم عصر نی نی جان بدنیا اومد .

من از ظهر دردای نامنظم داشتم تا فردا صبح هر دوساعت یک ساهتی همینجوری میشدم دیگه صبحانه خوردم و رفتم ...

پس منم کم کم موعودشه؟ منم دقیقا دردام ۱۰دقه،۲۰دقه،نیم ساعت میگیره ول میشه

پس پاشو برو بیمارستان دیگه بیشتر نمون خونه

آخه بین دردام خیلی فاصله هستش، یهو نیم ساعت ۴۵دقه میشه... شوهرمم شب کاره نیستش، مامانمم هرکاری کرد اجازه ندادم بیاد پیشم، خودمم تنهام  

از. کی این دردا رو داری؟ شوهر منم ی شهر دیگه بود زنگ زدم بیاد پیشم . توهم ب شوهرت زنگ بزن بیاد ببرتت ...

از عصر تا حالا... آخه شب کاره اصلا نمیتونه بیاد. دخترمم۳سالشه خوابه. میترسم برم بیمارستان الکی دستم کنن

از عصر تا حالا... آخه شب کاره اصلا نمیتونه بیاد. دخترمم۳سالشه خوابه. میترسم برم بیمارستان الکی دستم ...

باید معاینه شی خب . برای بچه قبلیت چقد درذات طول کشید اینم همونجوره اگه زود زایمان میکنی برو بیمارستان

باید معاینه شی خب . برای بچه قبلیت چقد درذات طول کشید اینم همونجوره اگه زود زایمان میکنی برو بیمارست ...

بچه اولم اصلا دردام شروع نشد و باز نشدم دیگه خودشون باز کردن بزور آوردن

آخه بین دردام خیلی فاصله هستش، یهو نیم ساعت ۴۵دقه میشه... شوهرمم شب کاره نیستش، مامانمم هرکاری کرد ا ...

منم ۳۷ هفته درد گرفتمو تنها بودم

روز بعدش با امپول زایمان کردم

برو زیر دوش اب داغ ارومت میکنه