ممکنه درد زایمان باشه ممکنه هم انقباض کاذب باشه ساعت بگیر ببین فاصله دردا بهم نزدیک میشه و شدتشون بیشتر میشه یا کمتر
من از صبح زود دردام شروع شد ولی یه ساعتی بودن خیلیم خفیف بود بعد طرف بعد از ظهر نیم ساعتی شدن یکم بیشتر شد
شب دیگه هر ربع ساعت شد و شدت درد بیشتر
اخر شب هر ۵ دقیقه ای یبار با شدت خیلی زیاد طرف صبح ساعت ۶ رفتم بیمارستان دردامم هر ۴ دقیقه ای یبار و پشت سر هم منظم و با شدت زیاد
که نوار قلب گرفتن و معاینه کردن گفت دهانه رحمم دو سانت باز شده ولی خیلی خیلی نرمه گفت تا ظهر زایمان میکنی
که رفتم تو محوطه بیمارستان دوری زدم خودمو تقویت کردم با خرما و روغن حیوانی گوسفند و ساعت هشت و نیم اومدم بستری شدم و ساعت ۱۱ ظهر زایمان کردم البته زایمان دومم
زایمان اولم که خیلییی درد کشیدم کیسه ابم پاره شد بچه رفت رو خشکی ۱۷ . ۱۸ ساعت درد کشیدم تا زایمان کردم اونم با دوبار تزریق امپول فشار دهانه رحمم باز نمیشد لگنم تنگ بود
روغن حیوانی خیلیی خیلیی خوبه باعث میشه دهانه رحم نرم شه من از موقع دردا تا زایمان ۳. ۴ بار خوردم صبح زود معاینه کرد گفت واایی چقدر دهانه رحمت نرمه بستری شی سریع زایمان میکنی تا ظهر یا حتی قبل ظهر ولی من سر بچه اولم خیلی درد کشیدم باورم نشد گفتم خداکنه