2789
عنوان

مادرشوهر😑😑😑

391 بازدید | 25 پست

هرموقع باشوهرم حرفم میشه ساعت ۶ صبح دم دره الانم زنگ زده این موقعه میگه بیا شام درست میکنم بخوریم گفتم ماشام خوردیم میگه چه عجب ولی تو این موقع شام نمیخوری الکی نگو من میدونم منم اعصابم خوردشد گفتم تو واسه خودت میدونی من میگم خوردیم اینم بدون خدا اینا چه آدمایین منو گیر اینا انداختی مادرشوهرم خودش میگه بس نیست به خواهرشم سپرده چند وقت پیش منو دیده اون موقع اوایل بارداریم بود واقعا غذا پختن واسم سخت بود مامانم واسم میاورد بعد خواهر مادرشوهرم میگه شوهرت چقدر لاغرشده منم به پسر مجردم گفتم ببین مامان جان زن بگیری این بلا سرت میاد بخدا من از این ادما نیستم خودمو بندازم توخونه هرکاری باشه باهمین وضعم انجام میدم بعد من فقط۲۰سالمه اینا چرا با ادم ۶۰ساله مقایسم میکنن اخه بخدا دلم داره میترکه😔

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

چون کرم دارن و مریضن وعقده ای

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خاله شوهرت چه زبونش درازه

پرویه بخدا اگه بهش بگیم یک کاری کن چنان خودشو غریبه حساب میکنه مادرشوهرم رفتن کربلا یکبار به شوهرم زنگ نزد واسه مهمونی کمک میخاین یا نه 

خب شاید مادرشوهرت همیشه شمارو دیده که دیرتر شام خوردید! بنده خدا منظور بدی نداشته که!

به نظرم جواب شما خیلی زشت بود! 

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
خوبه باز تو خونه خودت بودی فقط مادرت برات غذا می‌فرستاد من باردارم دو ماهه اومدم خونه مامانم شوهرمم ...

اینجوری خوبه حداقل قیافه مادرشوهرتو نمیبینی