2777
عنوان

مادرشوهر😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 25 پست
خب شاید چون همیشه شمارو دیده که دیرتر شام خوردید! بنده خدا منظور بدی نداشته که! به نظرم رفتار شما خ ...

نمیشناسیش‌ خیلی پرویه حتی میاد تو سطل اشغالمونو نگاه میکنه ببینه چی خوردیم من ویار شدید به مرغ دارم همیشه از بچه داداشش تعریف میکنه که واسه شوهرش مرغ درست میکنه منم یکبار هرجور بود درست کردم بعدش گفتم بهش دست از سرم برداره روز بعد گفت نهار بیاین خونه ما رفتیم دیس مرغ سرخ شده رو گذاشت جلوی من یک قاشقم از روغنش رو برنجم ریخت گفت بخور ببینم راست گفتی منم دلم داشت میومد بالا

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون  نمیدونم چرا انقدر بعضیا یک بام و دو هوا هستن

نمیدونم این داستانو شنیدی یا نه 

طرف دخترش و دامادش و پسرشو عروسش تو حیاطشون میخوابه مادرشوهره میره بالا سر دخترش که با دامادش خواب بوده میبینه از هم جدا خوابیدن میگه دخترمو بغل کن هواسرده سرما میخوره بعد میره بالا سر عروسو پسرش میبینه ایناهمو بغل کردن میگه ول کنین همو هوا به این گرمی چسبیدین به هم 

مادر شوهرم بنده خدا خوبه از اینجور حرفا نمیزنه تازه هراز گاهی میاد خونه مامانم دیدنم

اینم خوبه ولی خانواده گوهی داره که درسش میدن

نمیشناسیش‌ خیلی پرویه حتی میاد تو سطل اشغالمونو نگاه میکنه ببینه چی خوردیم من ویار شدید به مرغ دارم ...

سطل آشغالتونو نگاه میکنه ببینه چی خوردید؟؟؟

چند تا کاندوم کثیف هربار تو هر کیسه آشغالت بنداز، یه کم شاید شعورش به کار بیفته و بالاخره از کارش خجالت بکشه!

حتما حتما پیش یه مشاور خانواده برو برای یادگیری نحوه ی برخورد با خانواده ی همسرت و کمی آرامش و اعتماد به نفس پیدا کردن تو زندگیت.

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
سطل آشغالتونو نگاه میکنه ببینه چی خوردید؟؟؟ چند تا کاندوم کثیف هربار تو هر کیسه آشغالت بنداز، یه ...

اره مثلا میبینه بعد میگه کی درست کردین در یخچالمو باز میکنه گاهی اوقات ی چیزیو گم میکنم میبینم امارشو داره از پیش خودش وقتی خونه نیستم میاد داخل یکسری حموم بودم اومدم دیدم تنها توحال نشسته

وای چقد شبیه منی مادرشوهره منم همیشه سوالش اینه که شام چی خوردی ناهار چی بود چی پختی چی داری میپزی ح ...

جوابشو چی میدی؟

این امارم میگیره کجایی پیش کی هستی

اره مثلا میبینه بعد میگه کی درست کردین در یخچالمو باز میکنه گاهی اوقات ی چیزیو گم میکنم میبینم امارش ...

به نظرم حتما مشاوره رفتن رو جدی بگیر عزیزم. بهت خیلی کمک می‌کنه.

اگه میتونی همین فردا یه نوبت بگیر. اگه نمیتونی بری هم نوبت اینترنتی بگیر و مشاوره اینترنتی داشته باش. یه اپلیکیشنی هست به اسم "دکتر ساینا" که هم بیمه قبول می‌کنه و هم میتونی هم مشاوره صوتی داشته باشی و هم تصویری.

ولی حتما اینکار رو انجام بده تا زندگیت رو نجات بدی.

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️