2777
2789

هیچ حسی نداشتم این تاپیک رو زدم بگم  اگه بچه دارین و در حال طلاقن  بچه رو به سرپرستی خودتون بگیرین چون یه نسل رو داغون میکنین پدر من یه بی احساسه اگه تو یه خانواده با محبت بزرگ شده بود رفتارش فرق میکرد الان منم به خاطر کمبود محبت از طرف پدر یه آدم وابستم کافیه یه نفر بهم بگه دوست دارم عاشقش میشم 

یه بچه به مادر بیشتر احتیاج داره تا پدر

من خاله هستم

بعد از ۲۱ سال مسر خواهرمو دیدم

خواهرم فوت شده و دامادمون بچه رو برده بود جایی که ما نمیدونستیم کجاس.

امسال دامادمون فوت کرد. بجه اومد پیشمون. البته ۲۵ سالشه. مردی شده واسه خودش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه پیش مادرت بودی بعد چند سال میگفتی به پدرم نیاز داشتم تا مادر خیلی سخته بچه طلاق بودن کاش میشد  هیچ وقت کسی بچه طلاق نبود 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خاله هستم  بعد از ۲۱ سال مسر خواهرمو دیدم  خواهرم فوت شده و دامادمون بچه رو برده بود ...

الهی زنده باشه

حتما توی صورت و رفتارش و هیکلش، یه نشونه هایی از خواهرت خیلی خوشحالتون میکنه!😀

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اخ او‌ن لحظه چقدر خاص بوده براتون عین فیلمهای تراژدی

خییییلی

همه اطرافیان اشک میریختن.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الهی زنده باشه حتما توی صورت و رفتارش و هیکلش، یه نشونه هایی از خواهرت خیلی خوشحالتون میکنه!😀

ان شاءالله.

اره. صورتش و بعصی رفتاراش واقعا شبیه مادر خدا بیامرزشه.

خییییلی همه اطرافیان اشک میریختن.

یه بار اگه دوست داشتی تاپیکشو بزن وبنویس منم تگ کن،آخ دلم میخواد تواون حال وهوا خودموحس کنم،الان میاد پیشتون راحت هست ؟طفلک چقدر ناراحت شدم براش امیدوارم خدابراش از خزانه غیبش بهترینها رو نصیبش کنه ،ازشغل وسلامتی ورفاه ومخصوصا ازدواج خوب،چون منم دوتا پسر جوون دارم دلم براش یه لحظه پرکشید  طفلک چقدرتنهاشده 🌱🌱❤️

یه بار اگه دوست داشتی تاپیکشو بزن وبنویس منم تگ کن،آخ دلم میخواد تواون حال وهوا خودموحس کنم،الان میا ...

همون یه سال پیش که پدرش فوت شدو ما فهمیدیم که پسر خواهرم ما رو میدونه.. میخواستم تاپیک بزنم. ولی چون خیلی پیچتو پیچ بود بی خیال شدم.

نوزاد ۱۰ روزه بود خواهرم به رحمت خدا رفت.

پدرش زن گرفت. پسر خالم بود پدرش.

تا ۲ سالگیش میدیدیمش و بعدا خونه رو عوض کردنو  خیییلی سال ندیدیمش.مامانم سر این قضیه دق کرد. و فوت شد..من ۲۰ سالم بود  و مجرد بودم که مادرم فوت کرد. الان ۳۶ هستمو متاهل.

بله رفت و امد داریم. پنج شتبه خونه ما مهمان بودن.

۲۵ سالشه ولی ۳ ساله متاهل شده.

اموزشگاه زبان درس میده و تو تنهاییهاش  تا تونسته زبان خونده..

تا ۱۶ سالکی با پدرش و نامادریش بوده. بعد متوحه میشه که نامادری خیلی فرق بین خودشو و بردارش میزاره.شک میکنه و خلاصه متوجه میشه ایشون مادر واقعیش تیست. خونه مجردی میگیره و انقدر زبان میخونه تا استاد میشع.

اگه تاپیک زدم حتما تگتون میکنم. به روی چشم.

خدا گل پسراتونو براتون حفظ کنه.

منم یه پسر ۱۲ ساله دارم.😊😊

یه بار اگه دوست داشتی تاپیکشو بزن وبنویس منم تگ کن،آخ دلم میخواد تواون حال وهوا خودموحس کنم،الان میا ...

تنها نسده

چون در ظاهر پدر داشته. 

سالی دو بار شاااید باباشو میدیه  یا باهاس تلفنی حرف میزده. باباش طرف خانم جدیدش بوده.

همون یه سال پیش که پدرش فوت شدو ما فهمیدیم که پسر خواهرم ما رو میدونه.. میخواستم تاپیک بزنم. ولی چون ...

ماشالله بهش ، خدا بیامرزه همه رفتگانو برای مادرت دلم گرفت ،چقدر چشمش به در مونده ،براشون فاتحه میخونم ،روحشون شاد،چشمتونم بی بلا،خدا گل پسرتونم حفظ کنه❤️

ماشالله بهش ، خدا بیامرزه همه رفتگانو برای مادرت دلم گرفت ،چقدر چشمش به در مونده ،براشون فاتحه میخون ...

قربون قلب مهربونت عزیزم.

خدا عزیزانتونو حفظ کنه..

روح رفتگانتون شاد باشه.😘

ان شاءالله.  اره. صورتش و بعصی رفتاراش واقعا شبیه مادر خدا بیامرزشه.

انشاالله خدا واسه هم نگهتون داره🤲

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊