2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه گروه موسیقی سبک کیپاپ (فکر میکنم)   کره ای هستن (بغیر از یکیشون که لیسا باشه تایلندیه) 

۴ یا ۵ عضوی هستن

همشونم دخترن 

توی کره جنوبی و تایلندو.. خییلی طرفدار دارن

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
یه گروه موسیقی سبک کیپاپ (فکر میکنم)   کره ای هستن (بغیر از یکیشون که لیسا باشه تایلندیه)  ...

گرفتم لیسا و رزي خیلی خوبن تازگیا علاقه زیادی پیدا کردم انقدری ک انگیزه درس خوندنم شده برای کنسرت

نمیدونم یچیز بگید مثلا درباره لیسا از کجا اومده

اهل تایلنده پدر اصلیش فوت کرده  با نا پدریش بزرگ شده دنسر و رپر هستش از بقیه کوچیک تره  پر طرفدار ترین عضو گروه هس ک سولوش ترکوند 

با اجازه استاتر مهربون🤎

رمانی با ژانر دنیای دزیره برگرفته از داستان اون... 

خوشحال میشم به کافه رویایی ما بپیوندید و عضوی از خانواده ما باشید🤎✨

ادرس چنل تلگرام ما:Casablanca_Cafe45@

رمان ایز تایپینگ...