princess_mehi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 84 عنوان بلک پینک 386 بازدید | 10 پست درباره بلک پینک بگید:) 1402/06/11 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princess_mehi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 84 چی بگم؟ نمیدونم یچیز بگید مثلا درباره لیسا از کجا اومده
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 یه گروه موسیقی سبک کیپاپ (فکر میکنم) کره ای هستن (بغیر از یکیشون که لیسا باشه تایلندیه) ۴ یا ۵ عضوی هستنهمشونم دخترن توی کره جنوبی و تایلندو.. خییلی طرفدار دارن *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
princess_mehi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 84 یه گروه موسیقی سبک کیپاپ (فکر میکنم) کره ای هستن (بغیر از یکیشون که لیسا باشه تایلندیه) ... گرفتم لیسا و رزي خیلی خوبن تازگیا علاقه زیادی پیدا کردم انقدری ک انگیزه درس خوندنم شده برای کنسرت
موزاعظم عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3973 از چهارتا دختر تشکیل شده لیسا تایلندیروزی و جیسو جنی کره ایسال ۲۰۱۶کارشونو شروع کردن
asdffh11 عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 49 بزرگترین گرل بند جهان جیسو(ویژوال)جنی(رپ)رز(وکال) لیسا(دنس) اسم فندوم بلینک
kim_linaw عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3696 نمیدونم یچیز بگید مثلا درباره لیسا از کجا اومده اصلیتش تایلندیه و ۲۶ سالشه رپر و دنسر اصلی گروهه 𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾
asdffh11 عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 49 نمیدونم یچیز بگید مثلا درباره لیسا از کجا اومده اهل تایلنده پدر اصلیش فوت کرده با نا پدریش بزرگ شده دنسر و رپر هستش از بقیه کوچیک تره پر طرفدار ترین عضو گروه هس ک سولوش ترکوند
amyyyyy عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 9 با اجازه استاتر مهربون🤎رمانی با ژانر دنیای دزیره برگرفته از داستان اون... خوشحال میشم به کافه رویایی ما بپیوندید و عضوی از خانواده ما باشید🤎✨ادرس چنل تلگرام ما:Casablanca_Cafe45@رمان ایز تایپینگ...