lndependentgirl مدیر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5192 عنوان لرزید | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست چرا عصرا بدنم احساس لرزش دارم شما هم این شکلی شدید تاحالا؟مخصوصا اگه قهوه بخورم دیگه بدتر بیشتراحساس می کنم می لرزم 1402/06/11 | 18:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5192 منم گاهی اینجوری میشم ،ولی بعدقهوه نه ها ،یهویی همینجوری خودمم همینم بیشترروزا لرزش دارم ولی گفتم بعد قهوه بیشتر
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5192 نههه مکمل میخورم مراقب باش نمی خوام نگرانت کنم ولی چتدین نفردیدم که بعداز اسلیو ضعیف شدن آزمایش بده اگه نیازبود نوروبیون استفاده کن می گم ۱۸سال زودنبودبرای اسلیو؟احتمال داره احساس لرزش بخاطر کم خونی باشهیه هزمایش بده
banoo18f عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 17159 مراقب باش نمی خوام نگرانت کنم ولی چتدین نفردیدم که بعداز اسلیو ضعیف شدن آزمایش بده اگه نیازبو ... داغووونمم داغوووووناز هر لحاظی فکر کنی امپول ماهیچه هام ضعیفن خیلی دردم میاد۱۷ سالگی عمل کردم🥲 اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰اگر واسم صلوات بفرستی ممنونت میشم
زخمی۳۳۳ عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 518 دوست عزیز اگردقت کنید نوشتم هر عصر احساس لرزش دارم مخصوصا اگر قهوه بخورم بیشتراحساس می شه&nbs ... پس به غروبا حساسیت داری ! باید کلا عصر یا غروب نشه (شوخی کردما باز ناراحت نشی!)علل عمومی عبارتند از:خستگی عضلانیمصرف بیشازحد کافئینسطح قند خون پاییناسترسافزایش سن (مخصوصا این ☺️)صدمات بدنیداروهای تجویزی آقا هستم . منو ببر به چیزی که قبل از دیدن تو بودم ، بعد برو.
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5192 پس به غروبا حساسیت داری ! باید کلا عصر یا غروب نشه (شوخی کردما باز ناراحت نشی!) علل عمومی عبارتند ... واقعا باغروب مشکل دارم 😑واگه می تونستم نمی ذاشتم غروب بشه هرعصر سردردشدیددارم وهمین احساس لرزش تنهاتشخیص درستتون همین غروب بود😄وگرنه افزایش سن که موردتاییدتون بودتازه یکم بزرگ شدم 😅
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5192 داغووونمم داغووووون از هر لحاظی فکر کنی امپول ماهیچه هام ضعیفن خیلی دردم میاد ۱۷ سالگی عمل ... ای بابا خداکمکت کنه فقط چطور درس میخونی خ سخته که 🥲🥲
banoo18f عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 17159 ای بابا خداکمکت کنه فقط چطور درس میخونی خ سخته که 🥲🥲 کلا خنگ شدممم اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰اگر واسم صلوات بفرستی ممنونت میشم
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5192 کلا خنگ شدممم نوروبیون فکرکنم قرصش هم ست مصرف کن البته بامشورت پزشک
banoo18f عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 17159 نوروبیون فکرکنم قرصش هم ست مصرف کن البته بامشورت پزشک جدا؟ اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰اگر واسم صلوات بفرستی ممنونت میشم