2777
2789

عهه مننم

دقیقا همینم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش حس بدی می گیرم فکرمی کنم مریضی خاصی دارم خدانکرده

احساس میکنم بخاطر افت قنده 

لاغری؟؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

طرف رفت درمانگاه و یه آمپول پنی‌سیلین داد به خانومه و گفت اومدم اینو برام بزنید ، پرستاره ازش پرسید : شما قبلاً پنی‌سیلین تزریق کردین؟ بله همین دیروز!

پرستاره گفت خب خدارو شکر! و آمپول رو تزریق کرد و بلافاصله طرف رعشه گرفت ، کف بالا آورد ، از حال رفت! ده نفر ریختن بالا سرش و به زور طرفو نجات دادن! طرف حالش خوب شد که پرستاره با عصبانیت اومد و گفت:

مگه شما نگفتین دیروز پنی‌سیلین زدین؟!

گفت : بعله زدم ... آمااااان ! دیروزم همین‌جوری شدم!!☺️

حالا شما می‌دونید به کافئین حساسیت دارید خب نخورید که حالتون بد نشه.

آقا هستم . منو ببر به چیزی که قبل از دیدن تو بودم ، بعد برو.
نه متعادلم  خوراکی شورو شیرینم خوردم گفت قند و فشارم تنظیم شه

من عمل اسلیو کردم

بعد عملم اینجور شدم

بخاطر ضعف بدن و افت قنده

تو همین حالت قندمو گرفتم ۲۴ بود😐

گذاشتم بهتر بشم شد ۵۶

دیگه احتمالا کافئینم حساسیت دارم چون دندون درد میشم

طرف رفت درمانگاه و یه آمپول پنی‌سیلین داد به خانومه و گفت اومدم اینو برام بزنید ، پرستاره ازش پرسید ...

دوست عزیز اگردقت کنید نوشتم هر عصر احساس لرزش دارم 

مخصوصا اگر قهوه بخورم بیشتراحساس می شه 

حتی اگرقهوه هم نخورم لرزش رودارم باقهوه بیشتر

مرتب نوروبیون تزریق می کنید ؟

نههه 

مکمل میخورم