2777
2789

من امروز رفتم سنوگفت دختره بچه طبق قول و قرارمون با همسرم قراره دختر شد اسمشو من بزارم من اسم ساحل یا پردیس رو دوست داره شوهرم میگه پردیس نزار من یاده پرده میفتم

به نظرتون کدوم اسم زیبا تر هست و یک اسم عالی پیشنهاد بدید

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خورشید

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وای ببخشید مگه سریال پوست شیره؟😂😂😂

اسم بازیگره پردیس تو فیلم ساحل😂

ساحل قشنگتره به نظر من

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
وای ببخشید مگه سریال پوست شیره؟😂😂😂 اسم بازیگره پردیس تو فیلم ساحل😂 ساحل قشنگتره به نظر من

پوست شیر دیگه چه سریالیه؟؟

من که ندیدم 

اسمش ساحل بود یا پردیس متوجه نشدم چی گفتی 

چشم ها دریچه ی روحن!...