2777
2789

یه چیزی که خیلی آرامش داده به زندگیم اینه که یاد گرفتم آدما رو دقیقا همونجوری که هستن بپذیرم و توقع بیجا از کسی ندارم.

مثلا همونجوری که میدونم یه گاو قرار نیست کتاب بخونه، میدونم بعضیا قرار نیست شعور داشته باشن و بابت حرفا و کاراشون دیگه ناراحت نمیشم و اعصاب خودمو بهم نمیریم.

ول می کنم اینجور موقع ها تا خودش درست شه البته خیلی کارم غلطه👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اولین بعد😑

نمیدونم

همیشه خیلی دوست دارم کل کنم همه چیو بگیرم بخوابم منتها آدمیم ک تو چنین شرایطی یا خوابم نمیبره یا خواب درست حسابی ندارم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

وای چقدر منم الان کلا از درون برون ریختم بهم دلم یه گریه بلند میخواد باور میکنید حتی وقت ندارم برای خودم گریه کنم چند هفته  قبل تو حموم زیر دوش یه دل سیر گریه کردم الان حتی تو حمومم وقت ندارم گریه کنم هی دخترم میاد مامان زود باش منم بیام زود باش بیا برام فلان کار بکن مجبورم 10 دقیق دوش بگیرم بیام بیرون

این منم در حال حاضر تو این نقطه قرار گرفتم از لحاظ ذهنیم خیلی آشفته ام و اصلا افکارم مرتب و جمع جور ...

دیوانه کنندس لامصب😬

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

وای چقدر منم الان کلا از درون برون ریختم بهم دلم یه گریه بلند میخواد باور میکنید حتی وقت ندارم برای ...

من مدتها بود گریه نکرده بودم

دیگه مثل قبل نمیتونم راحت گریه کنم😂دیروز سر ی فیلم گریه کردم 

و خب خیلی آدم راحت میشه خیلییی انگار غم آدمه از چشماش میاد

بستگی داره چقدر باشه

من معمولا میتونم همه چیز رو کنترل کنم اما یکبار همه چیز خیلی وحشتناک شده بود

نامزد بودم ( محرم بودیم ) فهمیدم باردارم و خب خودش یه مشکل وسیع بود

بعد یه پروژه داشتم پشیمانه ۱ میلیارد بود و اگر می‌خو‌استم ازش انصراف بدم باید ۱ میلیارد میدادم ؛ ۱ میلیارد اون‌موقع خیلی پول زیادی بود و من اگر می‌خواست پرداختش کنم خودم میمونم و یه دست لباس 😂 تازه در بهترین حالت 😅

از اون طرف مادر نامزدم سکته کرد

اون‌موقع دانشگاه تدریس می‌کردم و گروه ساعت یکی از درس‌هام رو عوض کرد و اونم برنامه‌هام رو ریخت بهم

نامزدم هم به یه مشکل کاری برخورد 

و یه اتفاقات دیگهای هم افتاد

و یادمه یه روز با دوستم حرف میزدم گفتم درست شد شد ؛ نشد میرم خودکشی می‌کنم 😅

ولی خب الان بعد از گذر چندسال هنوز زنده‌ام 

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

بستگی داره چقدر باشه من معمولا میتونم همه چیز رو کنترل کنم اما یکبار همه چیز خیلی وحشتناک شده بود ...

واقعا وضعیت شلوغی بوده برات

خوبه این ویژگیت

من دیگه وقتی نمیدونم چیکار کنم فقط میشینم و نگاه میکنم و بعدش خواب میرم

همین و خیلی بدهههه

من قدیما هر کی یه چیزی میگفت زرتی میزدم زیر گریه مگه گریه ام بند میومد الان هر کاری هم بکنند هر چیزی ...

دور از جون البته😬

منم همینطور شدم دوسالی میشه