emellli مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 عنوان وقتی که❌️ | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 17 پست وقتی همه ابعاد زندگیتون بهم ریخته و مبهم باشهچیکار میکنید؟ از کجا شروع میکنید؟ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش 1402/06/11 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 حرفامو تو ی برگه مینویسم خودمم براش عنوان میزارماینطور حس آرامش داره✨بعد از مدتی که برمیگردم همون چیزی که ذهنم رو درگیر کرده بود میخونم میبینم واقعا اینقدری مهم نبوده که آهنگ زندگیمو بخاطرش غمگین کنم😂 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 حرفامو تو ی برگه مینویسم خودمم براش عنوان میزارم اینطور حس آرامش داره✨ بعد از مدتی که برمیگردم همو ... من برگه هم میارم مینویسمولی انگار اون چیزی که میخاستم رو ننوشتم بخاطر همین ذهنم خالی نمیشه من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 من برگه هم میارم مینویسم ولی انگار اون چیزی که میخاستم رو ننوشتم بخاطر همین ذهنم خالی نمیشه منطقیه کنترل ذهن فراتر از حد تصور ماست.... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***