2777
2789

الان ۵ماهه 

ینی امیدی هست؟؟؟؟؟

هیچ فرقی نکرده

یطرفش بیشتر ورم داره خوب نمیشه

فقط کساییی ک تجربه دارن بگن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

منم گوشتیم میخام عمل کنم

ینی تغییر نمیکنه؟ 🥲

بینیت بزرگ بود؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گوشتیم میخام عمل کنم ینی تغییر نمیکنه؟ 🥲 بینیت بزرگ بود؟ 

خیلی بزرگ ن نوکش گرد بود

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
منی که استخونی بودم با پوست نازک ، با اینکه شش ماهه عمل کردم هنوز ورم داره

پوستمم ضخیمه من

منم بینیم تپلیه خیلی گنده نیستا، قسمت وسطش استخونش پهنه یه کوچولو هم قوز داره، خیلی دودلم برا عمل

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی