2777
2789

میخوام تا یکسال دیگه تغیر کنممم

واسه پوست و مو چیکار کنم؟

موهام چجوری تقویت کنم؟

برای هیکل

تغذیه م رو چکار کنم؟چی بخورم یکم پر بشم؟

از لحاظ روحی چیکار کنم؟ ک روحیم خوب بشه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

برای هرکدوم به متخصصش مراجعه کن

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط روحیه مهمه  نه پوست ب درد میخوره نه مو

خب چ کنم؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

اگه پوست و موهات خیلی مشکل داره که به دکتر مراجعه کن

اگر نه که یه روتین پوستی خوب بگیر 

برای موهاتم روغن تراپی کن 

برای اینکه پر شی کالری شماری کن در کنارش ورزش که شکم نزنی اگه میتونی باشگاه برو 

چنگیزجوجو هستم   

یه زمانی میخواستم چاق شم وزنم رو ۵۰ استپ کرده بود بیخیال شدم وزنم ۵۸ شد الانم خودمو می‌کشم لاغر شم بالاتر میره ۶۵ شده باید دوباره بزنم به بیخیالی

تو هم بیخیال شو چاق میشی بقیشو روتین پوستیتو پیدا کن باهاش برو جلو

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
اگه پوست و موهات خیلی مشکل داره که به دکتر مراجعه کن اگر نه که به روتین پوستی خوب بگیر  برای ...

باشگاه خیلی گرونه وقتشو هم ندارم🥲

برای هر کدوم باید برنامه ریزی روزانه داشته باشی که بشه مثل عادت 

برای روحیت کتاب خوب بخون پادکستای انگیزشی گوش کن فیلم خوب ببین با دوستات وقت بگذرون کلاس هنری برو

برای اندامت برو بدنسازی و رژیم مخصوص بگیر

برای پوستت روتین بزار آب زیاد بخور 

موهات هم روغن بزن قبل حمام ، جوشونده رز ماری بزن 

روزی حداقل ده دقیقه برای پوست و مو هات وقت بزاری عالی میشه 

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
برای هر کدوم باید برنامه ریزی روزانه داشته باشی که بشه مثل عادت  برای روحیت کتاب خوب بخون پادک ...

این جوشونده رزماری واقعا خوبه؟؟

ابنستا پر شده از کلیپاش

آره برای رشد مو و پرپشت شدن خیلی خوبه  آب برنج هم خوبه

امتحان کردی؟