من لکنت دارم و نمی دونم چیکار کنم لکنتم ارثی مطمئنم که با گفتار درمانی حالم خوب میشه مشکلم اینجاست که نمیتونم به مادرم بگم خجالت میکشم من تا حالا درباره لکنتم با هیچکس صحبت نکردم و نمیدونم که چطور بهش بگم من خیلی اذیت شدم هم توی مدرسه هم توی خانواده هم پیش دوستام خیلی واقعاً سخته اینکه کسی لکنت داشته باشه ی وقتا دبیرامون امتحانها رو شفایی میگرفتند و من برای اینکه لکنتم مشخص نشه گفتم بلد نیستم با اینکه خیلی خوب بلد بودم معلما همیشه براشون سوال بود که چرا من امتحان کتبی بالاتر از نمرهاش بالاتر از شفاهیم بود من خیلی از موقعیتها رو به خاطر لکنتم از دست دادم و دیگه واقعاً نمیتونم تحملش کنم به نظرتون چطور به مامانم بگم میتونم از مشاور مدرسه کمک بگیرم واقعا کسی که لکنت نداره نمیتونه منو درک کنه چون واقعاً خیلی سخته من خیلی سعی میکنم که وقتی دارم صحبت میکنم حرفهام دچار لکنت نشه ولی اصلاً نمیشه اصلاً واقعاً خیلی روی روحیم اثر گذاشته روی ارتباطم با دوستام دونم چیکار کنم هر شب دارم گریه میکنم اگه میشه کمکم کنین خیلی ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعضی وقتا موقع حرف زدن تپق میزنم حق داری ناراحت بشی منی که اذیت شدم میگم باور کن به بار جاریم گفت باید به عروسا تخم کفتر داد بخورن زبونشون باز سه همه رو جمع بست ولی من فهمیدم که با منه فقط مثلا 45سالش نمیفهمه نباید تو روی کسی زد اینو
وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
خب پس حتما با مامانت در میون بزار و تمام مشکلاتت رو بهش بگو بنظرم مامانت خیلی بیشتر ازما میتونه بت کمک کنه اما خواهش میکنم جدیش بگیر وبرو برا درمان چون هم تو آینده شغلی و اجتماعی و ازدواجت تاثیر زیادی میتونه بزاره