2777
2789
عنوان

کی لکنت داره.....

105 بازدید | 11 پست

من لکنت دارم و نمی دونم چیکار کنم لکنتم ارثی مطمئنم که با گفتار درمانی حالم خوب میشه مشکلم اینجاست که نمی‌تونم به مادرم بگم خجالت می‌کشم من تا حالا درباره لکنتم با هیچکس صحبت نکردم و نمی‌دونم که چطور بهش بگم من خیلی اذیت شدم هم توی مدرسه هم توی خانواده هم پیش دوستام خیلی واقعاً سخته اینکه کسی لکنت داشته باشه ی وقتا دبیرامون امتحان‌ها رو شفایی می‌گرفتند و من برای اینکه لکنتم مشخص نشه گفتم بلد نیستم با اینکه خیلی خوب بلد بودم معلما همیشه براشون سوال بود که چرا من امتحان کتبی بالاتر از نمره‌اش بالاتر از شفاهیم بود من خیلی از موقعیت‌ها رو به خاطر لکنتم از دست دادم و دیگه واقعاً نمی‌تونم تحملش کنم به نظرتون چطور به مامانم بگم می‌تونم از مشاور مدرسه کمک بگیرم واقعا کسی که لکنت نداره نمی‌تونه منو درک کنه چون واقعاً خیلی سخته من خیلی سعی می‌کنم که وقتی دارم صحبت می‌کنم حرف‌هام دچار لکنت نشه ولی اصلاً نمی‌شه اصلاً واقعاً خیلی روی روحیم اثر گذاشته روی ارتباطم با دوستام ‌دونم چیکار کنم هر شب دارم گریه می‌کنم اگه میشه کمکم کنین خیلی ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بعضی وقتا موقع حرف زدن تپق میزنم حق داری ناراحت بشی منی که اذیت شدم میگم  باور کن به بار جاریم گفت باید به عروسا تخم کفتر داد بخورن زبونشون باز سه همه رو جمع بست ولی من فهمیدم که با منه فقط مثلا 45سالش نمی‌فهمه نباید تو روی کسی زد اینو

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

برادر منم لکنت داره آرزومه خوب بشه 🥹 

برو دنبالش آجی ، الان گفتار درمانی های زیادی اومده که میتونن کمک کنن روت هم نیست به مامانت بگی  خودت یبار برو پیش دکتر گفتار درمانی 

خدایاشکرت که همیشه هوامو داری 😍
خیلی ممنون آجی ولی نمی زارم تنها برم بیرون

خب پس حتما با مامانت در میون بزار و تمام مشکلاتت رو بهش بگو بنظرم مامانت خیلی بیشتر  ازما میتونه بت کمک کنه اما خواهش میکنم جدیش بگیر وبرو برا درمان چون هم تو آینده شغلی و اجتماعی و ازدواجت تاثیر زیادی میتونه بزاره 

خدایاشکرت که همیشه هوامو داری 😍
خب پس حتما با مامانت در میون بزار و تمام مشکلاتت رو بهش بگو بنظرم مامانت خیلی بیشتر  ازما میتون ...

آره درسته ولی واقعا خجالت میکشم نمی تونم بهش بگم خانوادم به روم نمی یارن ولی یادمه توی ابتدایی خیلی مسخرم میکردن خدا ازشون نگذره