2777
2789
عنوان

ازدواج خانم بعد از فوت همسر

909 بازدید | 20 پست

سلام.دوستان تو اطرافیان خانم جوانی رو داشتید که بعد از فوت همسرش ازدواج کنه وقتی بچه نداره و سنش به 30 سال نرسیده؟

ما داریم ,ولی ایشون اصرار داره مجرد بمونه و دیگه با کسی زندگی نکنه.پدر و مادر و همه اصرار دارن که هنوز سنی نداره و باید زندگی کنه ولی خودش میگه نه.برادرش میخاد ازدواج کنه و این مورد باعث شده ایشون هم معذب باشه و نخاد به خاطر خواهرش جشن بگیره یا عروسی کنه حتی.همه نگرانش هستن.خواستم بدونم شما داشتید؟و اینکه چند وقت گذشت حدودا تا راضی به این امر شدن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارش دارید .بزارید زندگیشو بکنه .شاید شوهرش قبلش خوب بود دلش پیش اونه هنوز یا بد بوده دلش نمیخواد دوباره اسیر  مردی بشه .

نمیدونم این فرهنگ ایرانی کی درست میشه .داداشم ازدواج کنه چرا دنبال بهانن

زمان درستش میکنه و قبلی همچین از سرش بپره

وقتی با یکی دیگ تو یه رختخوابه

ناراحت نشو از حرفم ولی دیدم که میگم🙃

داشتیم طرف تو تشییع جنازه خودشو انداخته تو قبر و گفته اول منو خاک کنین بعد شوهرمو

یه سال  بعد با یکی دیگ ازدواج کرد و الانم دو بچه داره

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
خب دوست داره مجرد بمونه حتما هنوز با فوت شوهرش کنار نیومده هنوز دلش پیش شوهرشه نمیتونه دل به کس دیگه ...

نمیدونم والا.خیلی همو دوست داشتن و شوهرشون هم جوون بود.ما که چیزی بهش نمیگیم.ولی  همه هم سن و سالاش خونه و زندگی دارن و اون برگشته خونه پدرش زندگی میکنه.اونم دل داره.همه به فکرش هستن.پدر و مادرش دارن آب میشن.گفتم بپرسم کسی بوده با این شرایط و اگر بوده چیکارکرده .

ازدواج مگه زورکی و اجباری هست؟؟؟

یعنی چی واسه اینکه اطرافیانش معذب نشن باید حتما ازدواج کنه؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
باید دلش بگیره ی نفرو  برادر هم بگین مراسم بگیره اخه چ ربطی داره‌

میگه خواهرم تو دلش آتیشه.منم ازدواج نمیکنم.یا اگر ازدواج کنم جشن نمیگیرم و تو خواستگاری هم عنوان میکنم.خوب همین باعث شده جواب رد بدن.خود خواهر هم داره عذاب میکشه که اون چرا اینجوری میگه.کلا همه شون تو عذابن.من فقط برام سوال شد ببینم کسی بوده و اگر بوده چیکار کرده

یک کاربر همین‌جا چند روز پیش باهاش صحبت میکردم 

می‌گفت ده ساله شوهرم از دست دادم 

با اینکه اصلا مرد خوبی نبود ولی به ازدواج فکر نکردم 

همه خاستگارهام رد کردم تا اینکه از یک نفر بعد این همه سال خوشم اومد قرار بر ازدواج شد اینم خانوادم مخالفت کردند 

دیگه ازدواج نمی‌کنم می‌گفت قید ازدواج رو زدم 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
نمیدونم والا.خیلی همو دوست داشتن و شوهرشون هم جوون بود.ما که چیزی بهش نمیگیم.ولی  همه هم سن و س ...

خب دیگه دارید میگید خیلی همو دوست داشتن تصور کنید خودتون خیلی عاشق ینفر باشید و اون فوت کنه میتونید به این راحتی ازدواج کنید؟ بعدشم مگه چیه که رفته خونه پدرمادرش خب پدرمادرشن بدنیاش اوردن مسئولن که ازش مراقبت کنن رفاهشو فراهم کنن

چیکارش دارید .بزارید زندگیشو بکنه .شاید شوهرش قبلش خوب بود دلش پیش اونه هنوز یا بد بوده دلش نمیخواد ...

من اصلا کاره ای نیستم که اصرار کنم یا نه. فقط چون به خانواده ش نزدیک هستیم در جریان شون هستیم.فقط خواستم بدونم اگر کسی با این شرایط بوده چیکار کرده.