2777
2789
عنوان

قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 41 پست
ما طبقه بالاییم اونا پایین

پدر و مادرت و بزرگترای فامیلتونو بگو جمع بشن و شوهرتو دعوت کنید بیاد.

بهش بگن اگه میخواد زندگیتون حفظ بشه یه خونه ی دور از مادرش بگیره

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
سرگرمش کن  کارتون براش بذار  اسباب بازی واسش بخر ، خمیربازی ، مدادشمعی  ودفتر، ببرش ...

بچهام خیلی شیطونن از سر و کولشون بالا میرم واقعا اذیت میکنن 

خانواده شوهرم آدمای به شدت بی فرهنگی هستن اگه بهشون زنگ بزنیم تو کل فامیل میگن دیدید خودشون مقصرن منت کشیدن واسه برگشتن دخترشون خدا نصیب هیچکس نکنه همچین خانواده هایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی با این ادم حرف نمیزنه همه میگن بزرگتره و فلان تو اگه قصدت زندگیه باید با روشای مختلف حل کنی این ...

هی از همه چی گذشت کردم کوتاه اومدم خون دل خوردم 

ولی این آخرین تهمت هرزگی بهم زد نتونستم دیگه تحمل کنم 

مردم شانس دارن  من شوهرم خوشحاله ک رفتم واس خودش خوش میگذرونه با دوستاش

ننیدونم واقعا.  بعد من ک حرفم شده بود با پسرش مادرشوهرم گف یعنی تو مقصرنیستی؟ اخرم ب شوهرم گف خب براشون خونه بگیر حدا برن زندگی کنن😐😐ب جان بچم اینا درصورتیه که همه فامیلشون میگن فقط پرستو خودش پشتم گفته تو عروسام فقط پرستو.اما اون جاریم فقط ابرو ریزی داشت براشون. نه شوهرداری نه بچه داری نه غذا پختن نه مهمونی رفتن مهمونی دادن با شوهر خوب بودن ب خود رسیدن نه جهازی نه سیسمونی نه اداب معاشرت هییییچیییییی. برادرشوهرم رفت ک طلاقش بده ماددشوهرم نذاشت.بعد ب من اونجوری گف خب ادم نباید ناراحت شه؟

parasoo1989@
بچهام خیلی شیطونن از سر و کولشون بالا میرم واقعا اذیت میکنن  خانواده شوهرم آدمای به شدت بی فره ...

بالاخره باید مشکل حل بشه  بشون بگو با تله پاتی که حل نمیشه آدمبزاده باید حرف بزنه 

به شوهرت بگید مسئولیت زندگی به عهدته آرامش دخترمونو تامین کن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
هی از همه چی گذشت کردم کوتاه اومدم خون دل خوردم  ولی این آخرین تهمت هرزگی بهم زد نتونستم دیگه ...

عجب ادمیه

شوهرت به غیرتش بر نمبخوره؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین دنبالشم برن بازم کوچیک شده همه فهمیدن با شوهرش مشکل داره و دعوا دارن پدر و مادرش همیشه نگرانن ...

اره ایناام هست افرین. حالا بگم مادرش یادش میداد  باورت میشه ک همه مادرپدراام مثل هم نیستن. الان جوری شده ک کسی میترسه حرف بزنه ک ی وقت دختره پانشه بره. انگار اینجوری ب خواسته هاش رسیده تو این دوسه ساله.البته گفتم ک خانواده شوهره من از آبروشون میترسیدن وگرنه هرکی بوو نمیرفت دختره ام سواستفاده کرده قشنگ 

parasoo1989@
عجب ادمیه شوهرت به غیرتش بر نمبخوره؟

اصلغ انگار شوهرم طلسم شده همه چیو می‌دونه قشنگ میشینه اعتراف می‌کنه ک میدونم مادرم مقصره مشکل داره اما نمیتونه هیچی بگه انگار زبونش بسته ست

اره ایناام هست افرین. حالا بگم مادرش یادش میداد  باورت میشه ک همه مادرپدراام مثل هم نیستن. الان ...

عجب پدر مادری

درست میگی همه مدر مادرا هم مثل هم نیستن

کاش خودش از بیرون زندگیشو ببینه واقعا این زندگیه؟ هیقهر کنی بری که چی

خدا هدایتشون کنه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اصلغ انگار شوهرم طلسم شده همه چیو می‌دونه قشنگ میشینه اعتراف می‌کنه ک میدونم مادرم مقصره مشکل داره ا ...

خب چیزی نمیگه به کنار حداقل نذاره حرفاش تو زندگبتون تاثیربذاره

۱۱۴ سکه

اگه میتونی تحمل کنی مادرشو، برگرد

اگه نمیتونی هم سکه هاتو بگیرشون و جدا شو. 

برو یه خونه رهن کامل کن. جهیزیه تو بچین. نفقه بچه هاتم بگیر. 

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.