2777
2789
عنوان

قهر کردم

287 بازدید | 41 پست

۳ هفته ک قهر کردم خونه بابامم روز اول بچمو جا گذاشتم مامانم زنگ زد ک بیارش شیر میخوره 

بچم شیطونه داداشام میگن اینو بفرست بره چون صبح زود بیدار میشه جیغ جیغ می‌کنه نمیزاره بخوابیم 

شوهرم عین خیالش نیست هیچ سراغیم نگرفته از ما 

میدونم اگه پسرم بره مادرشوهرم یه جوری ازش مراقبت می‌کنه ک دوری من براش مهم نباشه 

چیکارکنم🥲

تصمیمتو میگرفتی بعد میومدی

اگه تصمیمت طلاق بود بیا خونه پدریت

وگرنه فقط خودتو کوچیک میکنی و دیگرانو درگیر

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیمتو میگرفتی بعد میومدی اگه تصمیمت طلاق بود بیا خونه پدریت وگرنه فقط خودتو کوچیک میکنی و دیگران ...

باورت میشه بگم جاری من درعرض  دوسال ده باز قهر کرد و رفت خونه پدرش‌ ؟بازم باراخر اینا‌ماشدن رفتن اوردنش. هرکسی دیگه بود هیچوقت نمیرفت دنبالش

parasoo1989@
تصمیمتو میگرفتی بعد میومدی اگه تصمیمت طلاق بود بیا خونه پدریت وگرنه فقط خودتو کوچیک میکنی و دیگران ...

تصمیمم این بود بشینن با این زن صحبت کنن من دوتا بچه دارم نمیتونم بی مادر بزارمشون 

اومدم مشکلم با این زن حل بشه

مادرش خیلی اذیتم می‌کنه از دست اون اومدم شوهرمو پشت مادرشه همه هم می‌دونه این زن مقصره&nbs ...

باهم زندگی میکنید مگه؟

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
باورت میشه بگم جاری من درعرض  دوسال ده باز قهر کرد و رفت خونه پدرش‌ ؟بازم باراخر اینا‌ماشدن رفت ...

ببین دنبالشم برن بازم کوچیک شده

همه فهمیدن با شوهرش مشکل داره و دعوا دارن

پدر و مادرش همیشه نگرانن و با هر زنگ در و تلفن فکر اینن بچشون اومده و وقتی خونست همیشه نگرانن الان دعواشون شده یا نه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سرگرمش کن 

کارتون براش بذار  اسباب بازی واسش بخر ، خمیربازی ، مدادشمعی  ودفتر، ببرش تو حیاط توپ بازی ...

له خانوادت بگو زنگ بزنن  با اونا حرف بزنن که باهم کنار بیاید دخترمون امانته دستتون 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
تصمیمم این بود بشینن با این زن صحبت کنن من دوتا بچه دارم نمیتونم بی مادر بزارمشون  اومدم مشکلم ...

کسی با این ادم حرف نمیزنه همه میگن بزرگتره و فلان

تو اگه قصدت زندگیه باید با روشای مختلف حل کنی این مشکلو