سلام چند سال فیبروم دارم الان دیگه بزرگترین سانت و کوچیکه ۳سانت شده و ۱۵ روزه خونریزی دارم کسی تجربه ای داشته بااین شرایط کا فقط فیبرومها رو بردارن ورحمت برداشته نشه؟؟
نه خداروشکر مال شما چطور چسبندگس داده؟؟ چه عوارض و مشکلاتی داری؟؟
الان به خونریزی افتاده ،سنگینی تو لگن که خب طبیعیه،ولی تو سونو میگن چسبندگی داده،آخه من ۲ تا سزارین هم داشتم شاید اصلا چسبندگی ربطی به فیبروم نداشته باشه ،اونم میتونن بازش کنن ولی جراح خوب و باحوصله میخواد
منم نشنیدم فیبرومچسبندگس بده اون اندونتریوز هست که چسبندگی میده من دکتر مهدیزاده روپیشنهاد میدم ...
شماره مطبشون رو لطف میکنید با ایشونم یه مشورت کنم شاید فرجی بشه،والا هر جراحی رفتم تا میگم بچه دارم میگه رحمت رو دربیار خب بد نیست یه کم وقت و حوصله بزارن وقتی میشه راه دیگه ای رو رفت ولی اینا راحتترین راه رو انتخاب میکنن
شماره مطبشون رو لطف میکنید با ایشونم یه مشورت کنم شاید فرجی بشه،والا هر جراحی رفتم تا میگم بچه دارم ...
دکتر زهرا جهانگیری بینظیره ..من با یه بار ویزیت مشکلمو تشخیص داد و درمانم کرد..توو گوگل بزن اسم و آدرسش هست
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
اصلا زیر بار درآوردن رحم نرید...دکترایی که درمیارن خودشون رو راحت میکنن. من دوتا فیبروم درآوردم که بزرگه ۱۴ سانت بود. بچه هم ندارم. الانم همه چیم درست و سرجاشه