2777
2789
عنوان

چیکار کنم دلم میخواد ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 57 پست
WTF? چرا پسر باید دوست داشته باشه که به ازدواج ختم بشه؟ پسند و نظر دختر مهم نیست؟؟؟؟؟  این ح ...

این حتی نظر دخترم هست وقتی یه پسر میره خاستگاری مهمترین چیز خواستن دختره کی میگه نظر دختر مهم نیست؟ 

تو کدوم برنامه اشنا شدین؟

قصه ش طولانیه

بذار تعریف کنم برات تا ببینی چقدر الکی الکی جدی شد 

اون موقع گوشی note9 سامسونگ تازه وارد ایران شده بود

تو سایت موبایل.ir همه سوال میپرسیدن و...

منم یه کانال زدم تو تلگرام گفتم همه عضو بشن راحت تر بشه تبادل نظر کرد

عکس پک های مختلف رو فرستاد و...

خانومم آمده بود تو کانال

برای گوشی محافظ نانو گرفته بودم،همه بچه ها خواستن 

فقط تهران موجود بود

منم خریدم و براشون فرستادم

یکی از این خریدار ها روش انجامش رو بلد نبود

پیام دادن همانا

به خودم آمدم دیدم تو شیراز رفتم خواستگاری   

زن را باید نفس کشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بعد پسر دیگه نمیتونه بهونه بیاره که دوست ندارم  اینجا تازه به نفع دخترم هست

نفع؟

مگه معامله است یا جنگه؟؟ نفع این و اون مهم باشه؟؟؟؟؟؟

زندگی مشترکه

تا وقتی هرکس به نفع فکر کنه،بنظرم ازدواج نکنه بهتره -_-

زن را باید نفس کشید
عزیزم میشه نصیحت نکنی  من الان نه حوصله دارم نه حالم سرجاشه اگه قصدت نصیحته لطفا از پیام نزار ...

انشاالله که هر چی وهر کیو دوس داری نصیبت بشه ولی با رابطه گناه واشتباه  وارد نشو

ببخشید کجاش گناهه؟؟ یک جمله عربی خواندن گناه رو ثواب میکنه؟؟ بنظر من دوست پسر/دختر داشتن تا وقتی ک ...

میگم نظرات فرق داره دیگه کسی که میخواد بدونه گناهش کجاست خودش سرچ کنه کلی مطلب هست 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خوب پس خاستگار نیومده درسته

حالا اومده یا نیومده چه سوالاییه میپرسی موفق باشی 😳😳😳

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
حالا اومده یا نیومده چه سوالاییه میپرسی موفق باشی 😳😳😳

حسابی ناراحتی‌ها. قصد ناراحت کردنت رو نداشتم میخاستم بدونم خودت قبول نکردی  . انشااله که هرچه زودتر به آرزوهای قشنگت برسی

از کجا اشنا شم و دوس پسر پیدا کنم؟ منم دقیقا موردایی که میان بدرد نمیخورن 

خواهرشوهر من بعد از طلاقش  خیلی  اجتماعی تر شد رفت ‌لاس نقاشی چنتا دوست پیدا کرد کلاس خیاطی ورزش  کوهنوردی تور مسافرت مجردی با دوستاش کافه .......

خیلی خاستگار داشت  آخرشم دوست پسر دوران مجردیش  که بهش گفته بود پول ندارم برو ازدواج کن   همون اومد گرفتش  خیلی پسر خوبیه   تازه خواهرشوهر منم دختر نبود 

میخام بگم هرچی بیرون باشی مورد بیشتر و بهتری پیدا میکنی  مثلا یکی از دوستام رفت کلاس شعروشاعری  با شوهرش توی همین دورهمی آشنا شد 

یکی دیکه از دوستام از یه پسره که بوتیک داشت خوشش میومد  رفت الکی خرید کرد  گفت برای روز پدر برای پدرم پیراهن میخام  ولی شمارش نداد باز دوباره رفت کمربند خرید  گفت مجردم   سلیقم خیلی خوبه بابام میگه تو برام بخر بعد براش مشتری برد و ....  انقدر حرف زد تا پسره شمارش داد  اونم به هوای تعویض کردن جنس  

دیگه اینم زنگش زد و دوست شدن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792