2777
2789
عنوان

چیکار کنم دلم میخواد ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا مخالفم  همه رو با یک چشم نبینید بشینه تو خونه با هیچ کسی دوست نشه،کجا میخواد مورد خو ...

معمولا دختر میشینه توخونه تا پسر اونو از روی دوس داشتن پیدا کنه نه اینکه دختر بره پیدا کنه اونوقت پسره هیچ حس دوستی با اون نداشته باشه چون وقتی پس میره یعنی دوست دارم که اومدم

یعنی دوس پسر گرفتن  گناهه  لذت بردن از یه رابطه گناهه  تو مجردی   بنظر من گناه ...

اعتقادات فرق داره ولی چیزی که گناهه متاهلی و مجردی نداری

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نکنه خاستگار اومده جواب رد دادی

چه سوالیه آخه جواب مثبت داده بودم الان مجرد بودم😳😳😳

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اعتقادات فرق داره ولی چیزی که گناهه متاهلی و مجردی نداری

ببخشید کجاش گناهه؟؟

یک جمله عربی خواندن گناه رو ثواب میکنه؟؟

بنظر من دوست پسر/دختر داشتن تا وقتی که خط قرمز ها رد نشه اشکال نداره هیچ،خیلی هم عالیه :)

زن را باید نفس کشید
معمولا دختر میشینه توخونه تا پسر اونو از روی دوس داشتن پیدا کنه نه اینکه دختر بره پیدا کنه اونوقت پس ...

WTF?

چرا پسر باید دوست داشته باشه که به ازدواج ختم بشه؟

پسند و نظر دختر مهم نیست؟؟؟؟؟ 

این حرفت خیلی جنسیت زده بود

زن را باید نفس کشید
WTF? چرا پسر باید دوست داشته باشه که به ازدواج ختم بشه؟ پسند و نظر دختر مهم نیست؟؟؟؟؟  این ح ...

چون بعد پسر دیگه نمیتونه بهونه بیاره که دوست ندارم  اینجا تازه به نفع دخترم هست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792