2777
2789
عنوان

بچه ها ری..د به هیکلم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 39 پست
اخه دیوونس یکسال دنبالمه بعد میزاره کلوز بعدم اینارو استوری میکنه اخر میگه چرا به خودت میگیری

چون سوخته... منم از این م‌ارد داشتم جواب رد که دادم بهش اومد هرچی از دهنش در میومد گفت بهم... گفت فکر کردی کی هستی با این قیافه ات😑

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دیوونس یکسال دنبالمه بعد میزاره کلوز بعدم اینارو استوری میکنه اخر میگه چرا به خودت میگیری

احتمال این که از روی ترس یا قایم کردن حقیقت باشه اون حرفش کم نیست، ولی والا جوری که شما بعدش رفتار کردین «چرا به خودت می‌گیره»ای که گفته رو کاملاً منطقی می‌کنه برای خودش توی ذهنش و یاد هم نمی‌گیره که واضح‌تر و مستقیم‌تر حرف بزنه. 

چون سوخته... منم از این م‌ارد داشتم جواب رد که دادم بهش اومد هرچی از دهنش در میومد گفت بهم... گفت فک ...

👩‍⚖️من حس بدی بهم دست داد چع بگ.ایی سختی🤣🤣🤣

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

من یک بار یک غریبه من رو گذاشته بود کلوز فرند هر چی می گفتم شما فقط می گفت اسمم فلانه، یک اسم کوچیک می گفت و دیگه هیچی نمی گفت... و من هم همچین شخصی نمی شناختم 

یک بار من هم بهش گفتم فکر کنم من رو با کسی اشتباه گرفتی سین کرد و فرداش دیدم از کلوز فرند در آورده 🤣

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بلاک نکن بنویس : 😂😂  وا فلان کس(اسمشو بگو) تو که اعتماد ب نفست بیشتره با این قیافه ات انتطا ...

🤣🤣وای زشت میشد کاش بلاک نمیکردم 

برای ادمای خاصی ک انتخاب میکنن استوری میزارن تا فقط اون طرف بتونه ببینه

خودتو درگیر این چیزای الکی نکن. ذهنتو خالی کن. دنیای پسرا با دنیای دخترا زمین تا آسمون فرق داره. دیدشون کلا متفاوته من خودم پسر جوون دارم الان تازه میفهمم چقدر ما خانم ها در اشتباه بودیم در مورد بعضی مسایل   

من یک بار یک غریبه من رو گذاشته بود کلوز فرند هر چی می گفتم شما فقط می گفت اسمم فلانه، یک اسم کوچیک ...

منم همینو گفتم گفتم فکر کنم اشتباهی گرفتی گف چرا به خودت میگیری 😐😐😐اصلا من گفتم این استوریت برا منه؟