2777
2789
عنوان

بچه ها ری..د به هیکلم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 39 پست
۲۰ سالمه از نظر فکری یکم کوچولو ام🤣🤣🤣🤣

از نظر سنی هم کوچولویی.... اصلا برات مهم نباشه... چون هنوز خیلی جوانی فکر میکنی چه اتفاق بزرگی برات افتاده... بعدا که بزرگتر شدی به این طور چیزها میخندی.... کاش من 20 ساله بودم و بزرگترین دغدغه ام اینطور چیزها بود... 20 سالگی یعنی شروع اینطور چیزها... فقط میتونم بهت بگم ازش لذت ببر دخترم

شاید دوستاشو گذاشته کلوز فرند یا یه چی دیگه شما خوشت نمیاد مخفی کن خب استوریاشو چرا بهش پیام بدی&nbs ...

خب عزیز این کلا دنبال منه یکی دوساله به طریق مختلف ردش کردم ولی الان خب وقتی همچین کسی میزاره کلوز و این چیزارو میزاره منظورش چیه

منم گفتم اشتباه گرفتی با کس دیگه

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر سنی هم کوچولویی.... اصلا برات مهم نباشه... چون هنوز خیلی جوانی فکر میکنی چه اتفاق بزرگی برات ...

نه واقعا برام مهم نیست ولی فکر نمیکردم یهو بخواد همچین واکنشی داشته باشه جا خوردم یه جوری گفت انگار من دنبال اونم

خودتو درگیر این چیزای الکی نکن. ذهنتو خالی کن. دنیای پسرا با دنیای دخترا زمین تا آسمون فرق داره. دید ...

نشینه درموردم فکر بد کنه یهو از این میترسم بگه دختره بندالم شده منتظره براش استوری بزارم خیلی زشت میشه اینجوری

نشینه درموردم فکر بد کنه یهو از این میترسم بگه دختره بندالم شده منتظره براش استوری بزارم خیلی زشت می ...

عزیز دلم مردم در مورد خدا می شینند بد فکر می کنند ما بنده های خدا که جای خود دارد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈