2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه جاری سابق داشتم خیلی مهربون بود خیلی خانوم بود آرزومه یک بار دیگه ببینمش باهاش حرف بزنم بغلش کنم و اشکامونو ودردودلامونو  باهم قسمت کنیم😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من یه جاری سابق داشتم خیلی مهربون بود خیلی خانوم بود آرزومه یک بار دیگه ببینمش باهاش حرف بزنم بغلش ک ...

عزیزم🥺 خوش قلب . امیدوارم یه جاری مثل تو گیر من بیاد 

عزیزم🥺 خوش قلب . امیدوارم یه جاری مثل تو گیر من بیاد 

فدات💚

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هیچوقت نفهمیدم چرا مقایسه میکنن

این اطرافیانن که جاریا رو میندازن به جون هم من دیدم مثلا میگن عروسای فلانی فقط فلان عروسش از همه خوشگل تره حتی جلو خودشونم میگن و این واقعا حس بدیه 

از همشون کم سن و سال ترم . رو این حساب خیلی اذیتم کردن با حرفاشون 🙂

تخس باش فعلا اونا دارن بیشتر اذیت میشن مطمئن باااش. تو هم لجشونو در بیار . حرفاشونم ب چپت بگیر همین ک بهتر از اونایی کافیه 

چون نو ک میاد به بازار کهنه میشه دل ازار 

برا من انگار برعکس بود. وقتی وارد این خانواده شدم جاری اولی رو خیلی میکوبیدن تو سرم😅انگار از همه نظر الگو بود براشون!

در کل جاری آخر بودن سختی هایی هم داره ازین نظر که خیلی با قبلی ها مقایسه میشی و زیر ذره بینی ولی من برام مهم نیست 🤭 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱