2777
2789
از همشون کم سن و سال ترم . رو این حساب خیلی اذیتم کردن با حرفاشون 🙂

اره به نظرم اینش بدتره هی همه میخوان تجربشونو بهت بگن 🥴

خودم تازه فهمیدم ناخوداگاه با جاریم اینجوری بودم دیگه زدم تو خط سکوت الان خودش میپرسه میگم که اذیت نشه 

البته قصدم بد نبود جاریمم خوبه ناراحت نمیشد استفاده میکرد یهو خودم گفتم وای من اینجوری میگم منظور بدی ندارم

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تخس باش فعلا اونا دارن بیشتر اذیت میشن مطمئن باااش. تو هم لجشونو در بیار . حرفاشونم ب چپت بگیر همین ...

آره دارم میزنم به بیخیالی دیگه😁

آخه تازه عروسم و کم تجربه 🙊 اوایل نامزدی و عقد خیلی احترام گذاشتم و چیزی نمی گفتم واسه همین اوضاع به ضرر خودم شد ...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

پس‌ چرا بعضیا عروس بزرگه رو دوست دارن و احترام بیشتری میزادن

خدایی کی گفته من عروس اولم و یه برادر شوهر دیگه بیشتر ندارم باورت میشه سر سفره عقد هیچی به من ندادن حتی خرج عقد هم بابام داد😐 تازه میگن برن ماه عسل 😐 

ارهههه خیلیم خطریه خواهر شوهر تهش با دخالتاش اذیتت کنه ولی جاری بد ن تنها با دخالتاش بلکه با همه رفت ...

یا موسی ابن جعفر 😁🤦🏻‍♀️ 

خدایا جاری خوب نصیبم کن 😂🤲🏻

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
آره دارم میزنم به بیخیالی دیگه😁 آخه تازه عروسم و کم تجربه 🙊 اوایل نامزدی و عقد خیلی احترام گذاشتم ...

یه بار ک جدی باهاشون برخورد کنی حساب کار میاد تو دستشون . عزیزم خوشبخت بشی خوش شااااانس😍😂♥️

خدایی کی گفته من عروس اولم و یه برادر شوهر دیگه بیشتر ندارم باورت میشه سر سفره عقد هیچی به من ندادن ...

وایییی نگو منم عروس اولم و همش میترسم مثل شما بشم واقعا حس بدیههه کلا جاری بده فعلا ندارم ولی درشرف ازدواج و خاستگاری هست اصلا ندوستتتت...

برا من انگار برعکس بود. وقتی وارد این خانواده شدم جاری اولی رو خیلی میکوبیدن تو سرم😅انگار از همه نظ ...

اون دیگه از سیاست جاری اول بوده ک دونسته چجوری برخورد کنه ک عزیز شه . ولی کلا عروس اخر یه چیز دیگست 

ارهههه خیلیم خطریه خواهر شوهر تهش با دخالتاش اذیتت کنه ولی جاری بد ن تنها با دخالتاش بلکه با همه رفت ...

بنظرم خواهرشوهر اصلا فرق میکنه باجاری...خواهرشوهر هرکاری کنه انگار با داداشش کرده و در اصل دشمن واقعی نیست ولی جاری از خداشه همه چی بهم بخوره

یه بار ک جدی باهاشون برخورد کنی حساب کار میاد تو دستشون . عزیزم خوشبخت بشی خوش شااااانس😍😂♥️

درسته عزیزم👌🏼

دورت بگردم الهی. ممنون ازت، خوشبختی نصیب قلب مهربون شما😘💕 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

وایییی نگو منم عروس اولم و همش میترسم مثل شما بشم واقعا حس بدیههه کلا جاری بده فعلا ندارم ولی درشرف ...

خیلییی بده . منم برادر شوهرم چند جا برای خواستگاری رفتن ولی اوکی نشده خودمم عروسیم نزدیک اصن استرس بدجوری رومه😂 از خدا میخوام یه ادم خوب سر راهشون قرار بگیره ولی دیگه از ما زیباتر نباشه که مدام اذیت بشیم 🥲

خیلییی بده . منم برادر شوهرم چند جا برای خواستگاری رفتن ولی اوکی نشده خودمم عروسیم نزدیک اصن استرس ب ...

دقیقااااا دوست دارم ادم خوبی باشه و اینک خوشبخت بشن فقط اینک بقول شما یکی اینک زیباتر نباشه و اون یکی هم اینکه از لحاظ تحصیلات و اشتغال از تو بالاتد نباشه