2777
2789
عنوان

تهمت دزدی

295 بازدید | 10 پست

کسیو بهتون تهمت دزدی بزنه بهش حرف بزنید از خودتون دفاع کنید کار اشتباهیه

خالم بهم تهمت زده بدون ذره ای ملاحظه منم بدجور عصبی شدم و همه چی تموم شد اما هم سختمه که رابطم تموم شده هم میگم شاید نباید توروش وامیسادم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبش کردی خالت به چه حقی بهت تهمت زد

حیف اسم خاله اون باید شرمسار باشه نه شما

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

مادرشوهر سابقم ۲ میلیون پول نقد داشت (سال ۸۶) از معامله خونه باقی مونده بود آورد خونه شمرد بعد یادش رفته بود کجا گذاشته اونقدر بهم تهمت زد گفت ما دزد نداشتیم از وقتی دختر مردم رو آوردیم تو خونه دزدی شده تو این خونه و مچشو میگیرم آبروشو میبرم طلاقش میدم اینا رو بلند بلند میگفت من بشنوم منم تو حیاط بودم میشنیدم خلاصه اومدیم کل خونه رو ریختیم از لای قرآن پیدا شد اونقدر خجالت زده شد کلی حلالیت خواست ولی چه فایده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

جلو شوهرم اینکار کرد بدون ذره ای ملاحظه 

خوبش کردی هیچ پشیمون نباش

خاله نیست نخاله اس

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

مادرشوهر سابقم ۲ میلیون پول نقد داشت (سال ۸۶) از معامله خونه باقی مونده بود آورد خونه شمرد بعد یادش ...

اینم همینجور شده بنظرم چون دخترش حواس پرت و خالم ادم خسیسیه ی هزارتومنی رو میز نمیذاره ولی بدون گشتن جلو شوهرم ابرومو بردواسه پنج تومن پول حتی به مادر من که خواهرشه به اونم تهمت زد یعنی قلبم تیکه پاره شده 

اینم همینجور شده بنظرم چون دخترش حواس پرت و خالم ادم خسیسیه ی هزارتومنی رو میز نمیذاره ولی بدون گشتن ...

آره منم حس خیلی بدی گرفتم انگار آب داغ ریختن رو سرم ولی خوب اون موقع سنم کم بود نتونستم جوابی بدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️