بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرشوهر سابقم ۲ میلیون پول نقد داشت (سال ۸۶) از معامله خونه باقی مونده بود آورد خونه شمرد بعد یادش رفته بود کجا گذاشته اونقدر بهم تهمت زد گفت ما دزد نداشتیم از وقتی دختر مردم رو آوردیم تو خونه دزدی شده تو این خونه و مچشو میگیرم آبروشو میبرم طلاقش میدم اینا رو بلند بلند میگفت من بشنوم منم تو حیاط بودم میشنیدم خلاصه اومدیم کل خونه رو ریختیم از لای قرآن پیدا شد اونقدر خجالت زده شد کلی حلالیت خواست ولی چه فایده
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
مادرشوهر سابقم ۲ میلیون پول نقد داشت (سال ۸۶) از معامله خونه باقی مونده بود آورد خونه شمرد بعد یادش ...
اینم همینجور شده بنظرم چون دخترش حواس پرت و خالم ادم خسیسیه ی هزارتومنی رو میز نمیذاره ولی بدون گشتن جلو شوهرم ابرومو بردواسه پنج تومن پول حتی به مادر من که خواهرشه به اونم تهمت زد یعنی قلبم تیکه پاره شده