2777
2789

مهد کودک برای بچه ها واقعا مفیده اجتماعی و با ادب و..مسؤلیت پذیر بار میان

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهد کودک برای بچه ها واقعا مفیده اجتماعی و با ادب و..مسؤلیت پذیر بار میان

از مریضی میترسم بچم سه سالشه میخوام چهار شد بفرستم یه روز کلا فرستادمش گذاستنش کنار بچه ی مریض سه روزه سه چهار بار رفتم دکتر

از مریضی میترسم بچم سه سالشه میخوام چهار شد بفرستم یه روز کلا فرستادمش گذاستنش کنار بچه ی مریض سه رو ...

اخی عزیزم فکر کردم پیش یک یا پیش دو رو میگی چون بیشتر مهد و پیش یکیه

نبرش پس خیلی کوچیکه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اخی عزیزم فکر کردم پیش یک یا پیش دو رو میگی چون بیشتر مهد و پیش یکیه نبرش پس خیلی کوچیکه

اره اصلا قبلشم سر کلاسا دیدمش دلم ضعف رفت اخه من بهشون گفتم روزی یک ساعت ببریت سالن بازی روزی یک ساعت حیاط یک ساعت کلاس بچمو با زور مینشونن چهار ساعت کلاس من پول دادم بچم خوش بگذره خودم بلدم شعرو نقاشی یادش بدم بچه تو این سن یک ساعت باید اموزش باشه سه ساعت بازی میگه بالام بازی میکنن بچه ی من فعلا بلد نیست نقاشی بکشه یه برگه گذاشتن جلوش بچه های دیگه بزرگترن سرگرم میشن بچه ی من اذیت میشه

اخی عزیزم فکر کردم پیش یک یا پیش دو رو میگی چون بیشتر مهد و پیش یکیه نبرش پس خیلی کوچیکه

سال دیگه میزارمش مهد مهدی ک تایم بازیش بیشتر باشه سال بعد پیش بچه گناه داره از الان درگیر کلاس باشه من خودم تو خونه اموزشای مناسب سنشو با بازی کاردستی دارم میدم کلاس مادر کودکم میخوام ببرم سرجمع دو ساعت تو کلاس با خودم باشه بقیشم پارکو خانه بازی بچگیشو کنه واقعا بهم میگفتن گناه داره مهد نبرین راست گفتن همش فکر میکردم ب بچه خوش میگذره