2777
2789

انقددد اینجا تاپیک خیانت خوندم و دیدم بخدا هر چی میشه شک میکنم به شوهرم 🥲🥲🥲🥲

الان چون با دوستش که همیشه می‌ره بیرون 

بیرون بود و الان اومد گفت منو صبح بیدار کن قبل سرکار برم دوش بگیرم من بهش شک کردم 🥲🤦🏼‍♀️

متاهل🧿❤️

منم بخدا

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

دیگه صبح شنبه اس  میره سرکار میخواد یه دوش بگیره سخت نگیر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زیاد بهت محبت کرد بدون داره خیانت می‌کنه اما اگه محل نداد. بدون اوضاع آرومه😂مردا اینجوری ان

مال من از اول اینجور بود مثل دوران دوستیمونه دقیقا 

تکلیف من چیه پس؟!🥲🤦🏼‍♀️

متاهل🧿❤️

شک کردن زمینه خیانت رو ایجاد می کنه. پس بهش اعتماد کن و تا چیزی با چشمت ندیدی باور نکن. سوء ظن گناه بزرگی هست. خودت و همسرت رو به خدا بسپار. و از خدا بخواه که کمکت کنه و مهر تو و همسرت رو در دلهاتون بیشتر کنه.

شک کردن زمینه خیانت رو ایجاد می کنه. پس بهش اعتماد کن و تا چیزی با چشمت ندیدی باور نکن. سوء ظن گناه ...

مرسی عزیزم 🥺🥰

بخدا اینجوری بودم میام اینجا تاپیک خیانت میخونم انقدم این تاپیکا زیاد شدن از اون موقع اینجوری شدم 🥲

حساس شدم انگاری 

متاهل🧿❤️
اگه زیاد بهت محبت کرد بدون داره خیانت می‌کنه اما اگه محل نداد. بدون اوضاع آرومه😂مردا اینجوری ان

اصلا قبول ندارم. اگه دیدی همسرت بهت توجه نداره و سرد شده. و همیشه بهت گیر می ده و باهات حرف نمی زنه، اونوقت شک کن

اصلا قبول ندارم. اگه دیدی همسرت بهت توجه نداره و سرد شده. و همیشه بهت گیر می ده و باهات حرف نمی زنه، ...

مردی ک نمیخاد همسرش بفهمه داره خیانت می‌کنه همون‌جوری ک من گفتم رفتار میکنه

مرسی عزیزم 🥺🥰 بخدا اینجوری بودم میام اینجا تاپیک خیانت میخونم انقدم این تاپیکا زیاد شدن از اون مو ...

فقط با خدا زندگی کن خدا خودش همه چیز رو درست می کنه. همسرت رو دوست داشته باش ولی بتت نباشه. چند سالته؟ چند سال از زندگی مشترک تون می گذره

مردی ک نمیخاد همسرش بفهمه داره خیانت می‌کنه همون‌جوری ک من گفتم رفتار میکنه

مردی که دنبال خیانت باشه، دیگه به زنش حسی نداره. اگر هم احساسی رو به زنش نشون بده، خیلی مصنوعی هست. زن کاملا متوجه میشه.

امروز فرش شستیم رفت دوش گرفت بعدش 🥲🤦🏼‍♀️

منم مثل شما رو دوش گرفتن شوهرم حساس بودم. حتی بارها می پرسیدم چرا رفتی حمام. الان می فهمم چه کار بدی می کردم. اول اینکه روزهای خوشم رو با بد دلی تباه کردم. دوم اینکه سوء ظن گناه بزرگیه که من داشتم. الان اصلا شک نمی کنم.خدا رو شکر حال زندگی مون هم خیلی بهتره

مرسی عزیزم 🥺🥰 بخدا اینجوری بودم میام اینجا تاپیک خیانت میخونم انقدم این تاپیکا زیاد شدن از اون مو ...

من تاپیک های خیانت رو می خونم تا کمک روحی بهشون بدم. نه اینکه مثل شما شک کنم