مادر ندارم خواهر ندارم یه بابا و زن بابا دارم اونام سال به سال نه خونم میان نه زنگ میزنن اقوام هم که انتظاری ازشون نمیره ۴ ماه دیگه هم بچم دنیا میاد کسی رو ندارم کاش مادرم بود حداقل یکی از ته دلش دوسم داشت🥲
خودت هوای خودتو داشته باش عزیزم همسرت ک هست باید هواتو داشته باشه میدونم ادم دلتنگ میشه ولی چ میشه کرد
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
شوهرم هوامو داره عزیزم ولی ادم دلش محبت پدر و مادرشو میخواد...واقعا درست گفتن بچه از مادر یتیم میشه
حق داری ایشالا خدا ب دلت ارامش بده
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
خدا نکنه، منم زایمان کردم مامانم بالا سرم نبود ، هر زن بارداری تو بیمارستان بود مامانشون کنارشون بود جز من، خواهرم که چند سال پیش زایمان کرده بود رفت خونه مامانم ،مامانم مثل پروانه دور خودشو بچش میچرخید، ولی من زایمان کردم یه راست اومدم خونم، غصه نخور بچت به سلامتی دنیا میاد دلتنگیاتو پر میکنه، ایشالا سایت همیشه بالای سرش باشه