2777
2789
عنوان

کی مثل من بی کَسه؟؟

193 بازدید | 18 پست

مادر ندارم خواهر ندارم یه بابا و زن بابا دارم اونام سال به سال نه خونم میان نه زنگ میزنن اقوام هم که انتظاری ازشون نمیره ۴ ماه دیگه هم بچم دنیا میاد کسی رو ندارم کاش مادرم بود حداقل یکی از ته دلش دوسم داشت🥲

کارما💫    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کس بی کسان خداست. الهی سایه ات روی سر بچه هات باشه . الهی دردت رو بچه هات تجربه نکنن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خودت هوای خودتو داشته باش عزیزم همسرت ک هست باید هواتو داشته باشه میدونم ادم دلتنگ میشه ولی چ میشه کرد 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
خودت هوای خودتو داشته باش عزیزم همسرت ک هست باید هواتو داشته باشه میدونم ادم دلتنگ میشه ولی چ میشه ک ...

شوهرم هوامو داره عزیزم ولی ادم دلش محبت پدر و مادرشو میخواد...واقعا درست گفتن بچه از مادر یتیم میشه

کارما💫    

شوهرم هوامو داره عزیزم ولی ادم دلش محبت پدر و مادرشو میخواد...واقعا درست گفتن بچه از مادر یتیم میشه

حق داری ایشالا خدا ب دلت ارامش بده

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بمیرم برا جفتمون🥺😭😭😭🫂

خدا نکنه، منم زایمان کردم مامانم بالا سرم نبود ، هر زن بارداری تو بیمارستان بود مامانشون کنارشون بود جز من، خواهرم که چند سال پیش زایمان کرده بود رفت خونه مامانم ،مامانم مثل پروانه دور خودشو بچش میچرخید، ولی من زایمان کردم یه راست اومدم خونم، غصه نخور بچت به سلامتی دنیا میاد دلتنگیاتو پر میکنه، ایشالا سایت همیشه بالای سرش باشه