2777
2789

ما ۳ سال یه بار کلا روکش و رویه کوبی میکنیم 

پارچه مبلی خاصیتش اینکه تمیز نمیشه

نانو فقط خوبه که اونم واسه راحتیه نه مبل 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک کاسه و لیف یا تور میارم.تو آب پودر ماشینی میریزم و حدود ۱۰،۱۵ دقیقه می سابم.بعدش کاسه آب تمیز میارم و با پارچه مبل رو میارم و پارچه رو تو آب میشورم که کف و چرک مبل رو پس میده و حدود ده بار آب رو عوض میکنم و اینکارو تکرار میکنم.اخر سر با پارچه خشک میسابم یه مقدار خشک شه.خیلی تمیز میشه اینطوری

کاش زندگی دنده عقب داشت  
خیلی تمیز میشورن که. میتونی یکجای دیگه امتحان کنی یا خودت با شامپو فرش تمیز کنی ولی کار سختیه

تمیز میشورن ولی احساس میکنم یه حالت  کهنگی  میگیره اینقد با دستگاه مکش میکنن

تمیز میشورن ولی احساس میکنم یه حالت  کهنگی  میگیره اینقد با دستگاه مکش میکنن

اره به نظرم برای سالی یکبار خوبه من خودم هر روز پارچه نمدار میکشم که خاک نگیره اما اگر لکه غذا بگیره شامپو فرش پاک میکنه اما نباید خیلی بزنی چون مبل یکدست پاک نمیشه بعد هم یه پارچه خشک بکش که نم مبل رو بگیره

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..