2789
عنوان

درمان جوش

202 بازدید | 28 پست

من کلی جای جوش و بعضی اوقات جوش فعال میزنم پوستمم چربه

میخوام از شوینده و تونر اسید سالسلیک استفاده کنم

شما تجربه داشتین ؟ مفیده ؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعدش تو نور نرو ضد افتاب حتما بزن مرطوب کننده بدون چربی هم

ممنونم

شما استفاده کردین؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

یک به جای اون

از شامپو صورت و بدن گلرنگ دونه دار استفاده کن

روی جوش هات

پماد تتراساکلین و بتامتازون بزن خوب میشه

مرطوب کننده هم مخصوصا پوست چرب خوب شدی دعام کن 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
من یه هفتس رفتم پیش دکتر نورم اسکین داد 

مشکلتون داخلی بوده؟

دکتر رفتن خیلی بهتره در کل اما من چون شرایطشو ندارم فعلا از یسری محصولات استفاده میکنم تا بیشتر نشه

برای جای جوشات اگه قرمزه از ترمیم کننده لانبنا استفاده کن

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

یک به جای اون از شامپو صورت و بدن گلرنگ دونه دار استفاده کن روی جوش هات پماد تتراساکلین و بتامتاز ...

چه خوب بشه چه نه دعات میکنم عزیزم :)))

برای جای جوشم مفیدن اینا؟

برای جای جوشات اگه قرمزه از ترمیم کننده لانبنا استفاده کن

راستش محصولات خیلی زیادی هست یکم گیج شدم کدومو استفاده کنم

مشکلتون داخلی بوده؟ دکتر رفتن خیلی بهتره در کل اما من چون شرایطشو ندارم فعلا از یسری محصولات استفاد ...

فقط یه آزمایش کبد نوشت که مشکل نداشتم

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
چه خوب بشه چه نه دعات میکنم عزیزم :))) برای جای جوشم مفیدن اینا؟

برای از بین بردن جوش آره پماد بتامتازون و تتراساکلین 

برای کم رنگ شدن جای جوش پماد زینک اکساید

برای اینکه

صورتت کامل تمیز بشه اون شامپو صورت و بدن دونه دار گلرنگ

فدات گلم ❤️❤️

جان من تو که همه چی امتحان کردی یه هفته اینو تست کن

اگه دعام نکردی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
برای از بین بردن جوش آره پماد بتامتازون و تتراساکلین  برای کم رنگ شدن جای جوش پماد زینک اکساید ...

مرسی مهربون

راستش محصولات خیلی زیادی هست یکم گیج شدم کدومو استفاده کنم

من اینو یه هفته نیس استفاده میکنم واقعا خوب بوده

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.