2777
2789
عنوان

درمان جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
من اینو یه هفته نیس استفاده میکنم واقعا خوب بوده

چه عالی

میتونم عکس قبل و بعد پوستتونو اگه شرایطشو دارین ببینم؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای از بین بردن جوش آره پماد بتامتازون و تتراساکلین  برای کم رنگ شدن جای جوش پماد زینک اکساید ...

عزیزم من پوستم معمولی تاخشکه بعد کرم پودر جوش چرکی میزنم دیگه خسته شدم ازچه محصولی استفاده کنم

عزیزم من پوستم معمولی تاخشکه بعد کرم پودر جوش چرکی میزنم دیگه خسته شدم ازچه محصولی استفاده کنم

نحوه پاک کردن آرایشت رو بگو ببینم مشکل کجاست 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

[QUOTE=308281061]نحوه پاک کردن آرایشت رو بگو ببینم مشکل کجاست [/QUOTE

اول میسلار دافی بعدشم ازشوینده هیدرودرم استفاده میکنم 

اینم بگم قراره دانشگاها باز شه منم صورتم لکو جای جوش دارع نمیدونم ازچه کرمی استفاده کنم نمیخام همیشه کرم پودر بزنم

[QUOTE=308281061]نحوه پاک کردن آرایشت رو بگو ببینم مشکل کجاست [/QUOTE اول میسلار دافی بعدشم ازشویند ...

روزانه کرم پودر میزنی ؟

کرم پودر سنگینه کرم پودرو بزار کنار فقط مجالس استفاده کن

یکم تغییر میدیم روش شست و شو رو

اول با دستمال مرطوب پاک کن( پنبه ریز ماله بچه ها)

بعد با آرایش پاک کن

بعد بشور صورتت رو ولی با همون شامپو بدن دونه دار گلرنگ بشور

بعد تونر بزن ( دیپ سنس) اگر نبود عیب نداره

کرم مرطوب کننده کامان 

یکم جای تو صورتت سخته چون پوستت رو به خشک

باید مرطوب کنی نه زیادا معقول

بعدم هر از گاهی زینک بزن روش درست میشه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
روزانه کرم پودر میزنی ؟ کرم پودر سنگینه کرم پودرو بزار کنار فقط مجالس استفاده کن یکم تغییر میدی ...

ممنونم گلم فقط یه سوال دیگه دارم شما به جای کرمپودر چه کرم هایی پیشنهاد میدین برا استفاده روزانه؟

ممنونم گلم فقط یه سوال دیگه دارم شما به جای کرمپودر چه کرم هایی پیشنهاد میدین برا استفاده روزانه؟

من فقط کرم ضد آفتاب و پنکیک فلومار میزنم

اصلا کرم پیشنهاد نمیکنم چون سنگینه

فقط ضد آفتاب و پنکیک 

آها ضد آفتاب هم حتما بی رنگ باشع حتما 

سلام من برای درمان جوشهای خیلی دنبال درمان رفتم انقدر قرص رواکوتان خوردم کبد خودمم نابود کردم بخدا

ولی باز جوشهای برمیگشت آخرش یه پک ضدجوش از یه خانم خریدم که فوق العاده بود نه تنها جوشهای صورتم رو خوب کرده صورتم جوان شد چروکام باز شد صورتم سفید شد لک و جای جوشهامم خوب شد الانم گذاشتم کنار ولی جوشهای برنگشته

شماره مشاور و فروشنده رو براتون میذارم مطمئن باشید اول اینکه قیمتش خیلی خوب بود دوم اینکه منصفی بود و جواب دهید عالی مشکلتون حل میشه خانم هم با ضمانت میده محصولاتش رو

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹