2777
2789
عنوان

واییی خاک به سرممم تازه کراشم

411 بازدید | 29 پست

که فامیلمونه یهو اومد تو خونه من پشما ریخته با صدای بلند گفتم عهههه سللااامم خوبییی 

حالا جالب اینجاست حتی نگاشم نمیکردما اونم حتی محل سگمم نداد😭😭🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اون عههه ک گفتی😐😂🤣

جواب سلامتو نداد؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

فکت‌هایی درباره‌ کراشت🥺🌸

وقتی کسی روت کراش داشته باشه سعی میکنه موقعی که تو اون اطراف هستی با صدای بلندتر صحبت کنه تا تو رو متوجه خودش بکنه

صحبت کردن با کراشت باعث میشه از نظر ذهنی قویتر و با اعتمادبه‌نفس بیشتری دیده بشی

اگه یه پسری روت کراش بزنه دوست داره باهات ارتباط چشمی برقرار کنه ولی دخترا وقتی کراش میزنن نمیتونن تماس چشمی برقرار کنن

هر چقد درباره‌ کسیکه روش کراشی بیشتر حرف بزنی عشق و علاقت نسبت بهش بیشتر میشه

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...