2777
2789
عنوان

بیقراری و گریه شدید بچه

258 بازدید | 21 پست

الان پسرم چهار روزه که مدم در حال گریه هست گریه های طولانی و جیغ خیلی بلند دیروز بردم دکتر گفت مشکلی نمیبینم که به خاطرش انقدر گریه بکنه الان موندم چیکار کنم  گوشش سالمه اسهال و مریضی خاصی نداره فقط گریه پسرم یکو‌نیم سالشه انقدر گریه کرده صداش دیگه خش افتاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چهارقل بخر بهش وصل کن 

حرز امام جواد براش بخر عالی میشه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

لباساشو دربیار کامل بدنشو چک کن ببین شاید چیزی نیشش زده،یا جاییش کبوده

جای پوشکشو کامل چک کن که مو یا نخ به جاییش گیر نکرده باشه

دهنشو چک کن که آفت نزده باشه

یکم چای نبات هم بهش بده که اگه دلش درد میکنه بهتر بشه

اره اینم حرفیه

ولش نکن به حال خودش گناه داره بروآزمایش خون وسونو ازشکم ولگن بنویسن سریعتر بفهمی چیشده بچه جاییش دردنگیره که گریه نمیکنه خودتوبزارجاش که نمیتوتی بگی کجامه ومدام دردداری