2777
2789

فسنجان گلم شیرین ترش یا ملس؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغتو با کره و روغن و زعفرون سرخ کن بذار کنار

یه پیاز رنده ریز کن یک دقیقه تفت بده گردوی اسیاب شده رو بهش اضافه کن یک دقیقه تفت بده

اب سرد بریز بذار جوش بیاد

بستگی به ذائقتون شکر و رب انار اضافه کن بذار نیم ساعت بجوشه

مرغتو اضافه کن

با حرارت خیلی کم بذار بپزه و جابیوفته

حین پخت چندبار چندتیکه یخ بنداز روغن گردوها دربیاد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من گردو سیب پیاز رو با هم می ریزم مخلوط کن قشنگ میکس بشه جوری که اصلا وقتی دست میزنی زبری نداشته باشه بعد می ریزم تو قابلمه میزارم بجوشه بعد زیرشو کم میکنم میزارم تقریبا ۲ یا ۳ ساعت بپزه بعدم مرغ رو با فلفل و نمک و زعفرون و آبلیمو مزه دار میکنم می ریزم توش بعد یه ساعتم رب انار و کمی شکر و آبلیمو میزنم و میزارم قشنگ به روغن بیوفته

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اول گردو ها رو آسیاب کن به اندازه ای که تقریبا له بشن ،پیاز هارو ریز خورد کن و سرخ کن بعد گردوهای آسیاب شده رو به پیاز ها اضافه کن چند دقیقه تفت بده بعدش رب انار رو اضافه کن و تفت بده ،آب یخ به مواد اضافه کن تا به گردو ها شوک وارد بشه و روغن بندازن هر چند دقیقه هم یه قالب یخ کوچیک به خورش اضافه کن برای روغندانداختن گردوها..سینه مرغ رو جدا بپز و ریش ریش کن به خورش اضافه کن بذار تا جا بیوفته،اگر ملس دوست داری شکر هم بهش اضافه کن ،زعفران غلیظ دم کن و آخرای پخت اضافه کنزعفران حتما باید غلیظ باشه تا خوشمزه بشه ،.نوش جان😊

به نظرم عالیه این روشت 

پس اگه ملس دوست داری همین روش رو انجام بده بعدم بچش آخرش ببین اگه شیرین تر میخوای شکر بیشتر بزن اگه ترش تر آبلیمو بزن اگه اندازه هاشم خواستی بگو بگم بهت گلم نوش جونت

پس اگه ملس دوست داری همین روش رو انجام بده بعدم بچش آخرش ببین اگه شیرین تر میخوای شکر بیشتر بزن اگه ...

عزیزم چهار نفریم چقد باید گردو بریزم چن قاشق رب انار 

عزیزم چهار نفریم چقد باید گردو بریزم چن قاشق رب انار 

ببین گلم برا چهار نفر ۱۵۰ گرم گردو بریز ۲ تا سیب یه پیاز البته این بیشتر میشه برا فردات هم می مونه 

رب هم دو قاشق پر ولی بازم رنگش رو ببین تیره تر خواستی یکم دیگه بزن فقط کم کم اضافه کن که یهو زیادی نشه

ببخشید منظورتون سیب زمینیه 

نه نه سیب درختی سیب زمینی غذاتو خراب میکنه