2777
2789

سلام بچه ها رفتم توی ماه چهارم و دم به دقیقه همش دارم گریه میکنم شوهرم دیشب از روی خوبی گفت چرا غذا نمیخوری بریم بیرون رستوران منم زدم زیر گریه بدون دلیل میکفتم سربارت شدم مزاحم کاراتم دیگه منو نمیخوای و گریه و‌گریه الانم همش دارم گریه میکنم حس میکنم دیشب ناراحت شده تروخدا بگید چیکار کنم

به جون خودم دروغ نمیگم مکه بهم پول میدن واسه دروغ گفتم فقط راهنماییم کنید چیکار کنم گریه نکنم روی بچم تاثیر میزاره ش،هرم دوروز مرخصی گرفته از صبح که بیدار شدم گفتم چرا مرخصی گرفتی و زدم زیر گریع کمکم کنید 

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجور شدم 

کاش ولم میکردن تا راحت و بلند گریه کنم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

از هورموناست

منم امروز دلم میخواد بشینم عر بزنم

مثل بااااد دارم وزن اضافه میکنم تو ده روز دو کیلو زیاد شدم با اینکه رعایت میکنم واقعا شوکه شدم اصلا

دلم میخواد بمیییرم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اخی عزیزم ناراحت نباش به خاطر بارداریته ضمنا برو چک اب بده علت شدت غمت ممکنه به خاطر کمبود ویتامین دی یا تیرویید یا کم خونی باشه

به خودت مسلط باش نزار شوهرت دلخور بشه از این دورانت لذت ببر براش ناز کن خودتو عزیز کن ضمنا ممکنه رو نی نیت تاًیر بزاره و اونم عصبی بشه در اینده بیشتر به چیزهای ارامبخش فکر کن اگه میتونی جای سبز باغ برو قدم بزن 

براب منم دعا کن خدا یه نی نی سالم و صالح بهم بده

میترسم یه چیزی بگم گریه کنی🙄

😭😢 فقط بگو چیکار کنم شوهرم همش داره باهام حرف میزنه اروم باش  و.. مهمون سرزده برامون اومده همینجور دارم تایپ میکنم و گریه میکنم چشمام تاره بزور کلمات رو میبینم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

اخی عزیزم ناراحت نباش به خاطر بارداریته ضمنا برو چک اب بده علت شدت غمت ممکنه به خاطر کمبود ویتامین د ...

ایشالا خدا یه نینی ی خوشگل. و سالم بهت بده همونی که میخوای 

همش میترسم بچم یه طوری باشه 😭

چشم ها دریچه ی روحن!...