2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه خودم

تو دندونام و فکم حس گز گز شدن دارم بدنم خشک میشه انگشتام صاف خم میشن بدنم لرز داره از داخل گر گرفتم ولی از بیرون سرد سردم سر درد دارم و فقط جیغ میزنم و ممکنه تو این حالت به خودمم اسیب بزنم ولی دردی حس نمیکنم

اخرین بار هرچقدر دستمو محکم تو دیوار میزدم هیچ دردی حس نمیکردم ولی بعد چند ساعت که حالم کامل خوب شد دیدم دستم کبود شده تازه دردشو حس کردم

شما هم فک مکنید همش نفس تنگین همش مخواهین نفس عمق بکشین والی بیرون نمیاد رو قفسه سینتون گرفتگی ...

فقط این؟ 

سبک شدن سر حس وحشت و اضطراب بی حسی عضلات و گز گز شدن تپش قلب ندارین؟

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
فقط این؟  سبک شدن سر حس وحشت و اضطراب بی حسی عضلات و گز گز شدن تپش قلب ندارین؟

دارم  تپش قلب زیاده بعضی وقتا کم میشه  اینا ب چشم نمیارم فق ترس از نفس تنگی شدید دارم مثل اگ خودم نفس تنگ بشم روم فشار میاره یا ببینم یکی نفس تنگی داره یا ک گلوش ی چیزی گرفته خودمم همنجوری میشم 

دارم  تپش قلب زیاده بعضی وقتا کم میشه  اینا ب چشم نمیارم فق ترس از نفس تنگی شدید دارم مثل ...

متخصص قلب برید اگر پانیک باشه یا مشکل قلبی متوحه میشن

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌