shahlataji مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 902 عنوان کالسکه 171 بازدید | 21 پست سلام خانمای کرجی یه خانومی میخواد بره کربلا بچه کوچیک داره که کالسکه نداره کسی کالسکه بلا استفاده داره که بدن بهش و تو این کار خیر شریک بشن؟ 💙💙💙💙 1402/06/10 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیتوزموتوری عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 4393 بغلش کنه. ثوابش هم بیشتره 😡😡 آخه کی بچه رو تو گرما میبره کربلا
shahlataji مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 902 بغلش کنه. ثوابش هم بیشتره 😡😡 آخه کی بچه رو تو گرما میبره کربلا بیست و چهار ساعته میرید شمال و قشم و اینطرفا بچه اذیت نمیشه تا اسم کربلا اومد بچه رو که نمیبرن؟! 💙💙💙💙
shahlataji مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 902 گناه داره بچه تو این گرما بنظرم گناه داره بجای ثواب همه میگفتن ادم مریض میشه و فلان من رفتم نه اذیت شدم نه مریض تازه به شدت گرمایم هستم 💙💙💙💙
io_ol عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2473 همه میگفتن ادم مریض میشه و فلان من رفتم نه اذیت شدم نه مریض تازه به شدت گرمایم هستم شما سیستم بدنتون مقایسه میکنید با یه بچه کوچیک اخه؟شاید شما بتونید تحمل کنید ولی بچه اذیت میشه گناه داره
shahlataji مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 902 شما سیستم بدنتون مقایسه میکنید با یه بچه کوچیک اخه؟ شاید شما بتونید تحمل کنید ولی بچه اذیت میشه گنا ... اطرافیانم زیاد رفتن و مشکلی پیش نیومده تازه با بچه های کوچیکتر این خانم پسرش چهار سالشه 💙💙💙💙
چیتوزموتوری عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 4393 بیست و چهار ساعته میرید شمال و قشم و اینطرفا بچه اذیت نمیشه تا اسم کربلا اومد بچه رو که نمیبرن؟! من نمیرم کربلا خداروشکر. اگر هم یه روز برم دست میکنم تو جیبم هوایی میرم و یه هتل خوب میگیرم. مجبور نیستم ریاضت بکشم و بچه هام هم عذاب بدم
shahlataji مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 902 من نمیرم کربلا خداروشکر. اگر هم یه روز برم دست میکنم تو جیبم هوایی میرم و یه هتل خوب میگیرم. مجبور ن ... خداروشکر عقایدتو فقط برا خودت نگه میداری💙 💙💙💙💙
چیتوزموتوری عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 4393 خداروشکر عقایدتو فقط برا خودت نگه میداری💙 امام حسین تو قلب منه و خودش هم میدونه چقدر بهش ارادت دارم. انقدر زیارت عاشورا خوندم که حفظ شدم. دوست دارم از خودم براش مایه بذارم نه از جیب بقیه بخورم. دوست دارم تر و تمیز برم زیارتش نه کثیف و خاک و خولی. عقاید من اینه و برای خودم نگه میدارم.یا امام حسین به تو دور سلام
shahlataji مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 902 امام حسین تو قلب منه و خودش هم میدونه چقدر بهش ارادت دارم. انقدر زیارت عاشورا خوندم که حفظ شدم. دوست ... ولی زیارت اربعینشو اقا با پای پیاده میپسنده 💙💙💙💙
زنممد۲ عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 3893 مجبوره تو این گرما بچه رو بکش بکش کنه آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...
زنممد۲ عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 3893 ولی زیارت اربعینشو اقا با پای پیاده میپسنده اقا خودش گفت ؟ آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...
فتانه75 عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 1444 بیست و چهار ساعته میرید شمال و قشم و اینطرفا بچه اذیت نمیشه تا اسم کربلا اومد بچه رو که نمیبرن؟! هوای الان شمال وعراق قابل مقایسه نیستپدرمن رفتن گفتن دم به دقیقه اب میخوردبم عرق میکردیم و... خب این شرایط برای بچه اکی نیست بچشو بذاره خودش بره . سفر پنحشش ساعته جلو کولرماشین پسرسه ساله من کلی غر میزنه واذیت میشه . برادر ده ساله من میخواست همراه پدرم بره نبردن.
نیلو63 عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3520 ولی زیارت اربعینشو اقا با پای پیاده میپسنده وای استارترتاپیکوقفل کن عزیزم شماکالسکه خواستی ملت رفتن روی منبر عزیزم ازدیوارمیشه پیداکرد