2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بغلش کنه. ثوابش هم بیشتره 😡😡  آخه کی بچه رو تو گرما میبره کربلا

بیست و چهار ساعته میرید شمال و قشم و اینطرفا بچه اذیت نمیشه تا اسم کربلا اومد بچه رو که نمیبرن؟!

💙💙💙💙
همه میگفتن ادم مریض میشه و فلان من رفتم نه اذیت شدم نه مریض تازه به شدت گرمایم هستم  

شما سیستم بدنتون مقایسه میکنید با یه بچه کوچیک اخه؟

شاید شما بتونید تحمل کنید ولی بچه اذیت میشه گناه داره

شما سیستم بدنتون مقایسه میکنید با یه بچه کوچیک اخه؟ شاید شما بتونید تحمل کنید ولی بچه اذیت میشه گنا ...

اطرافیانم زیاد رفتن و مشکلی پیش نیومده تازه با بچه های کوچیکتر این خانم پسرش چهار سالشه

💙💙💙💙
بیست و چهار ساعته میرید شمال و قشم و اینطرفا بچه اذیت نمیشه تا اسم کربلا اومد بچه رو که نمیبرن؟!

من نمیرم کربلا خداروشکر. اگر هم یه روز برم دست میکنم تو جیبم هوایی میرم و یه هتل خوب میگیرم. مجبور نیستم  ریاضت بکشم و بچه هام هم عذاب بدم

خداروشکر عقایدتو فقط برا خودت نگه میداری💙

امام حسین تو قلب منه و خودش هم میدونه چقدر بهش ارادت دارم. انقدر زیارت عاشورا خوندم که حفظ شدم. دوست دارم از خودم براش مایه بذارم نه از جیب بقیه بخورم. دوست دارم تر و تمیز برم زیارتش نه کثیف و خاک و خولی. عقاید من اینه و برای خودم نگه میدارم.

یا امام حسین به تو دور سلام

هوای الان شمال وعراق قابل مقایسه نیست

پدرمن رفتن گفتن دم به دقیقه اب میخوردبم عرق میکردیم و... خب این شرایط برای بچه اکی نیست بچشو بذاره خودش بره . سفر پنح‌شش ساعته جلو کولرماشین پسرسه ساله من کلی غر میزنه واذیت میشه . برادر ده ساله من میخواست همراه پدرم بره نبردن.